18. maaliskuuta 2011

Perjantain paperinpyöritystä.

Keittiöremontin suunnitelmat ovat kirjaimellisesti pöydällä. Pitäisi tehdä päätöksiä. Ysiluokkalainen tuli siestalle kotitalouden tunnilla leipomansa omenapiirakan kanssa. Kiva tapa onkin, että saavat tuoda maistiaisensa lounaaksi kotiin. Viime viikolla syötiin kanatäytteisiä lettuja.

4 kommenttia:

 1. mainio tapa tosiaan, että saa tuoda maistiaisia kotiin!

  VastaaPoista
 2. Kaiholla muistelen kun oma tyttäreni on jo aikuinen... oli kiva saada maistiaisia <3

  Kivaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Meillä on myös nuorin poika ysi luokalla . Silloin tällöin mekin täällä maistelemme tunnin tuotoksia. Ja lisäksi hänestä on kiva leipoa kotona esimerkiksi pullaa, kun on kuulemma mielenkiintoista seurata hiivan käymistä. Hän on sellaisella "tutka-luokalla", jossa on enemmän kemiaa ja fysiikka, siis luonnontieteen aineita. Joten on luonnollista, että myös hiiva-asiat kiehtovat ;)

  Ja keittiöremontista: suunnitelmathan ovat tärkeimpiä koko remontissa. Varmasti kiva keittiö tulossa!

  VastaaPoista
 4. Aika kansainvälisiä ruokia opettelevat. Itsekkäästi odotin, että koulussa kokkailtaisiin näitä paikallisia alppikylien erikoisuuksia tai savoijilaisia ruokia. Saisi äitikin poimittua reseptit samalla. No kiva näinkin :)

  Kotitalous vuorottelee fysiikan kanssa. Syksyllä luetaan toista ja kevääksi ohjelma vaihtuu. Tämä siis kielilinjalla, tytär lukee pitkää latinaa.

  Mukavaa lauantaista iltapäivää kaikille!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...