4. maaliskuuta 2011

Viikonlopun alkajaisiksi.

Viikkosiivous jää huomiselle, mutta tänään vaihdetaan puhtaat siloiset lakanat. Mankelinurkassa lonksuttaa vanha kunnon Upo, joka on mummolan peruja. Vaikuttaa niin ikuiselta, että näitä on varmasti toiminnassa paljon. Kotoista retrohenkeä parhaimmillaan.


5 kommenttia:

 1. Meillä on ihan samanlainen ja värinen mankeli, anopin peruja. Vähän kuitenkaan tulee käytettyä. Enimmäkseen meillä lakanat silitetään, koska mankeli on vintillä kylmässä tilassa.

  VastaaPoista
 2. Kotonani äidillä on tuollainen mankeli ja just viikolla mankeloin ison kasan lakanoita.
  Itelläni ei ole mankelia ja kyllä sitä joskus kaipaan.
  Selailin sun vanhempia kuvia ja ihan on paratiisimainen asuinpaikka teillä! Onko tuo iso sinisadepuu ihan teidän pihallanne? Aivan mahtavia kuvia.
  Keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tuollaiset vanhat koneet pelaa tosi hyvin, mutta kaikki uusi toimii pari vuotta ja se on siinä sitten..:))

  VastaaPoista
 4. Onneksi minua ei hairitse mankeloimattomat lakanat,kun sita mankelia ei ole.Enka kylla silittamaankaan niita alkaisi.Aika ei yksinkertaisesti riita kaikkeen...
  Toitko isonkin kontin huonekaluja Suomesta,kun Ranskaan muutitte?
  Mina haluaisin tuoda viela Suomesta antiikkia,kun en silloin arvannut kontissa tuoda.(Perheellani on museo Suomessa)

  VastaaPoista
 5. Lezzie: Minäkin silittelin, kunnes päätin tehdä lakanasavotasta tehokkaan rutiinin. Mankelilla on niin sopiva paikka nyt pyykinpesukoneiden seinustalla.

  Eeviregina: Iso sinisade kasvaa tontin rajalla väliaidan päällä niin, että lehdet ja kukinnot ovat rönsyilleet lähes kaikki tännepäin. Kasvaa kohta katokseksi pihakujalle :) Siemenpalkoja on tulossa hurjasti. Sinisadetta istutin viime kesänä myös kahteen pergolan tolppaan ja parvekkeen seinustalla kasvaa vähän tummempi ja myöhemmin kukkiva lajike.

  Irmastiina: Pätee tähän, kyllä.

  Lisay: Lueskelin blogistasi kirjoituksia perheenne museosta ja vaikutti elämykseltä se paikkanne!

  Me toimme Suomesta vain pakettiautollisen kodin irtaimistoa ja kaksi koiraa. Jotakin pientä on kulkeutunut lisäksi automatkoilla. Ja tietenkin rakennustarviketta saunalle. Nyt, kun remontti on vielä kesken, en uskalla kuin haaveilla muutamasta kotoisesta talonpoikaiskalusteesta.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...