14. toukokuuta 2011

Kolme vuotta neljässä tunnissa.

Sateisen päivän kuvia ikkunasta. Ulkona ropisee vettä ja piha tykkää. Sisätiloissa on tallennettu blogia varmuuskopioihin eilisen käyttökatkoksen muistuttamana. Kuvat ja tekstit erikseen, toisella ohjelmalla vielä koko paketti. Kolmen vuoden pakkaamiseen kului nelisen tuntia. Paketti on nyt tallessa ulkoisella kovalevyllä – sellaisella, jossa levyjä on kaksi siltä varalta, että toinen meneekin rikki.

4 kommenttia:

 1. JUPII, on SATANUT melki koko päivän ja sitä ei olla nähty pariin kuukauteen.IIIHaanaa.Nurmikko on jo pahasti palanut, eikä taida sadekkaan auttaa ja lopusta en edes puhu.Uudet taimeni voivat kuitenkin hyvin (vielä).
  Aivan hurmaava piha teillä on, harmi kun asutte niin kaukana, voisitte tulla meillekin antamaan neuvoja, kun ei olla mitään " la main verte".Kovaa työtä varmasti, kun tulos on niin täydellinen?BRAVO, BRAVO !!!Me olemme vähän parempia tällä gastronomian puolella ja se tuppaa näkyä täällä vartalon puolellakin valitettavasti.
  Kivaa Euroviisu-iltaa Teille,katselen, jos pysyn hereillä.On kivaa, kun saamme pitää peukkuja Suomelle ja Ranskalle ja on suurempi mahdollisuus voittaa.

  VastaaPoista
 2. Satanut on täälläkin ja sataa edelleen ja luonto kiittää...)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno tuo nurmialueen kulma! Tyylikäs!
  Tykkään :)

  VastaaPoista
 4. marjori: Kiitos :)
  Pihan kanssa on kyllä tehty töitä ja siksipä meillä muu remontti edistyy hitaasti. Tämä piha oli melkolailla riisuttu kasveista ennen muuttoamme. Nurmea oli entinen omistaja hoitanut. Talon takana oleva iso nurmikkokin oli kuin jalkapallokenttä, niin tasainen. Nyt se on villi niitty :)

  Me täällä idässä seurasimme Euroviisuja Sveitsin kanavalta ja laitoimme roposemme Suomen puolesta tuota kautta. Sieltä niitä pisteitäkin taisi vastineeksi ropista :)

  Irmastiina: Hurjan kylmiä puuskia ja sadetta on pohjoistuuli tuonut tänäänkin taas pitkin päivää.

  Vaahtera-Maria: Kiitos! Kaksi vuotta tuon kulmauksen idean syntymiseen menikin. Siinä oli ensin ruusuja, mutta mies ne runttasi autollaan matalaksi. Nurmikon toisen reunan kulma on tarkoitus työstää peilikuvaksi tänä kesänä. Kunhan kasvit löytyvät kohtuuhintaan :)

  Jännittävää iltaa kaikille (... sikäli kun jääkiekko kiinnostaa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...