16. kesäkuuta 2011

Kesän makuja.

Kesäkuu on ollut touhukas ja iltojen syömisiksi on varattu nopeasti valmistuvia ruokia. Kotipikaruokaa. Uusia perunoita kääräistynä lohinyytteihin, salaatteja juustojen kera tai rucola-munakkaita. Kesä on niin armollista makujen aikaa, että kaikki maistuu hyvältä yksinkertaisesti laitettunakin. Välipalaksi poimittiin tänään mustaherukat.

 

Vuosien tauon jälkeen Suomeen suunnataan lomalle kesäaikaan. Maistuukohan oma maa mansikalta?

4 kommenttia:

  1. Toivottavasi lomallanne täällä aurinko paistaisi..:)

    VastaaPoista
  2. Pepi: Oi kiitos! :)
    Irmastiina: Kolmisen viikkoa vielä lomaan. Toivotaan paistetta :)

    Viikonloppua, hyvää sellaista!

    VastaaPoista
  3. Kuvat kuvastaa aivan ihanasti suomalaista kesäruokaa. Onko teillä vielä kardemummaa jäljellä ;-)?

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...