18. kesäkuuta 2011

Luokkaretki.

Viimeinen kaksiviikkoinen pyörähtää koululaisilla kohta käyntiin. Seiskaluokkalainen lähtee telttaretkelle järven rantaan Montreuxin liepeille. Teltankasaamisen kenraaliharjoitus on käyty, jotta se onnistuu paikan päällä ohjeitta. Olivat nimittäin hukassa. Huoneeseen on ilmestynyt köysipunoksinen ovistoppari ja pari valkoista pulloa. Vene sai purjeensa vanhasta kankaisesta kauppakassista.

 

5 kommenttia:

 1. Terveisiä Lyon'ista.Olimme siellä koko päivän alennusmyyntien esikatselussa, mutta en löytänyt mitään hätkähdyttävää, joten taidan pysyä näissä lähikaupoissa 22.06 eli alen alkupäivänä.Olimme myös keskellä mielenosoituksia :moottoripyöräilijät, mutta emme tieneet miksi, mutta kivaa katseltavaa ja rauhallisesti meni ainakin meidän aikanamme.
  Kivaa telttaretkeä, onneksi et Sinä joutunut itse mukaan , koska minä olin kerran tyttäreni mukana ja voin sanoa, että kotiin saavuttua menin suoraan sänkyyn.En ole koskaan voinut sietää teltassa nukkumista, joko liian kylmä tai kuuma.HIRVEETÄ, enkä ole mikään "hieno pieru" ja kaikenlisäksi tyôskentelen lasten parissa, mutta teltta minulle "c'est NON".Onneksi kaikki eivät ole niinkuin minä ja nauttivat telttaelämästä, joten kivaa telttaretkeä nuorille.
  Ihanat kuvat, tulee merenranta mieleen ,tosin se on kaukana meiltä tai onhan tossa toi Rhônen laakso .
  A+

  VastaaPoista
 2. marjori: Päivä Lyonissa kuulostaa kivalta! Haaveissa on. Täytyy tunnustaa, että olen tainnut käydä koko kaupungissa vaivaiset kolme kertaa. Kerran pikaisesti kävelemässä keskustassa, talvella. Ja kaksi kertaa hypännyt paikallisjunaan ja käynyt asemaa vastapäätä olevassa valtavassa ostoskeskuksessa :)

  (... nytpä tiedän kenen puoleen kääntyä ja kysellä vinkkejä, kunhan reissu Lyoniin tulee ajankohtaiseksi.)

  Telttaretkelle en minäkään taivu ;)

  VastaaPoista
 3. Mainio tuo oventoppari...

  Siellä vielä käydään koulua? Täällä jo lapset lomailevat..:)

  VastaaPoista
 4. Jestas miten ihanien laventelien ympäröimänä oletkaan =) Ovistopparisi näyttää mukavalta

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Juu, heinäkuun alussa alkaa vasta koululaisten loma. Vajaat kaksi kuukautta. No, onhan sitä siinäkin :)

  jori: Laventelia on tosiaan istuteltu ja mieli halajaa vielä lisääkin. Niistä ei taida saada tarpeekseen, noin ihailun kannalta... kerättäväksi kukkia kyllä piisaa :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...