2. heinäkuuta 2011

Vaatekaapin työstöä.

Ensimmäisenä loma-aamuna pyörähdettiin alennusmyynneille vanhemman tyttären kanssa. Pakkohan lähikaupat on vielä kiertää. Perusmyymälät, joita on jokaisessa ranskalaisessa ostoskeskuksessa. Ei hienoa, mutta kivaa kuitenkin. Kokojakin piisasi.

 

Hömpästä ihan asiaankin. Vaatekaapin ovet nostettiin kantoon ja vietiin ulos työstettäväksi. Niistä on poistettu maalikerros molemmin puolin ja huomenna sitten hiotaan.

4 kommenttia:

 1. Aivan kuolettavan hieno löytö tuo ylin musta mekko, rimpsukauluksineen kaikkineen - njam.

  VastaaPoista
 2. Vai on siellä kaupoissa vielä jäljellä tuollaisia ihanaisuuksia,mutta te tytöt taidatte olla mannekiinikokoa,joten se helpottaa asiaa.Menen tiistaina työkavereitten kanssa Vienne (38) kaupunkiin loppualeihin ja tuliaisia ostaan.Toivottavasti löydän jotakin.
  Ihanaa ja ansaittua lomaa Villa Haikaraan.

  VastaaPoista
 3. jori: Kiitos! Kotona olin enemmän kuin tyytyväinen tähän viimetipassa mukaan lähteneeseen mekkoon. Istui niin hyvin päälle :)

  marjori: Yllättävän paljon oli tarjolla kokonaisia sarjoja samaa tuotetta. Kokojakin siis. Eikä mitään yletöntä ryysistäkään, vaikka oli lauantai. Monissa puoleen alennetuissa tuotteissa oli jo lisäalet päällä.

  Kivaa reissua ja löytöjä koko porukalle!

  Irmastiina: Kiitos :)

  Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...