28. elokuuta 2011

Kierrätyskeskukseen kierrokselle.

Toisen romut ja toisen aarteet. Kierrätyskeskuksen halli on kahdessa kerroksessa ja täynnä tutkittavaa. Valikoima tuntui vaihtuneen täysin kesän aikana eikä ihme, sillä rompetta kannettiin jatkuvana virtana ulos. Käytäntö on se, että tartutaan touhukasta myyjää hihasta ja kysytään "monsieur, sopiiko että otan nämä haravat mukaani parilla eurolla?". Syksyn tulo on jo mielessä ja siksipä isokampa ja pikkupiikkinen lähtivät mukaan.


Josko ranskalaistyylisiä isoja kaappeja olisi vailla, niin kierrätyskeskuksessa niitä on tyrkyllä uloskantohintaan. Työstöä ne kyllä vaativat, mikäli vaaleista sävyistä tykkää. Täällä kun kalusteet ovat pääsääntöisesti tummia.

7 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa kivalta ja 'hengeltään' mukavalta tuollainen kierrätystapahtuma :)

  VastaaPoista
 2. Voi kökkö, täällä moisista saa maksaa menneen kesän mansikoita :/

  VastaaPoista
 3. Sama täällä...lähes kaikki tummaa. Mutta pientä hiontaa ja taikamaalia, niin johan ilme raikastuu :)
  Tuolta varmaan löytyis aarre jos toinenkin..

  VastaaPoista
 4. Voi huh, mitä mööpeleitä, ja kierrätyskeskuksessa??? Täällä tuon näköiset kaupat ovat antiikkiliikkeitä :)! Pääsispä koluamaan aarteita tuolta...

  Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Mikä on kierrätyskeskus ?Täällä meillä on vaan Emmaus ja brocantes,mutta tota kierräytysk. en ole ennen kuullut.Onko se Sveitsin puolella ?
  Eka päivä töissä ja kivasti meni,tarvitsee vaan tottua aikaseen herätykseen,mais tout va bien.

  VastaaPoista
 6. Hyvä Mieli: Sitä se tosiaankin on!

  Irmastiina: On kyllä ja sellainen tunne jäi, että on syksyn mittaan käytävä useamminkin :)

  Pepi: Aika paljon, sen uskon :)

  Liisa: Tuolla saa itseään toppuutella, ettei matkaan tartu liikaa työstettävää. Hiomapaperissa ja maalissa on kyllä taikaa :)

  lyckobo: En ole koskaan päässyt käymään kierrätyskeskuksessa Suomessa, mutta kuvien perusteella tavarat taitavat siellä olla enemmän tätä päivää. Täällä todella on tuota vanhempaakin kalustetta, antiikkiliikkeiden tapaan.

  ... vanhoja kirstuja ja matkatavara-arkkujakin näkyi ja ne jäivät nyt mieltä kaivertamaan :)

  marjori: Tuo keskus tosiaan on muutama minuutti rajalta, mutta ottavat eurojakin maksuksi. Meillä on naapurikylässäkin pienempi kierrätyskeskus, en kyllä muista sen nimeä (joku kirjainlyhennelmä). Sama idea noissa on kuin Emmauksessa eli vastaanotettavasta tavarasta ei makseta ja voitto menee hyväntekeväisyyteen.

  Brocante'ista tuli mieleen, että sattuisitkohan tietämään Lyonin lähistöllä sellaista isoa markkinapaikkaa, jossa on vanhoja kalusteita? On ilmeisesti iso halli ja auki sunnuntaisin. En tiedä paikan nimeä, mutta kuulemma tosi aikaisin täytyy olla paikalla, mikäli löytöjä haluaa tehdä.

  Kivaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...