21. elokuuta 2011

Viimeistä viikkoa.

Kesäloma kääntyy kohti viimeistä viikkoaan. Päivät ovat nyt todella paahteisia. Satokausi on parhaimmillaan ja aidan takaa ojennetaan ylituotantoa hedelmävatiimme päivittäin  – persikoita ja päärynöitä. Kyllä ne kuumalla maistuvatkin! Yöt nukutaan avoimin ikkunoin ja sellaisesta oli lepakkokin lennähtänyt kylään. Se raukka yllätettiin päivällä kattopalkista koisimasta.


4 kommenttia:

 1. Voi ,noita herkkuja ei meilläpäin saakaan tuoreena ! Iloista lomaviikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kihelmöi sylkirauhasissa...

  Mahtava sato! Namskis.

  Nauttikaahan viimeisestä lomaviikostanne!

  VastaaPoista
 3. Täys' kesä, olin Ikeassa St.Etiennissä ja ajaessa oli yli 40°
  lämmintä,mutta onneksi on ilmastoinnit kaupoissa ja autossa, mutta oli kuitenkin kiva tulla kotiin ja grillata klo 20,kun aurinko laski ja jokin viileämpi aalto puhalsi.Näistä illoista nauttii.Onneksi teillä on se ihana uima-allas, että lapsilla on tekemistä näinä viimeisinä lomapäivinä.Kivaa viikonjatkoa Villa Haikaraan!

  VastaaPoista
 4. Riitta: Kiitos! Onnellisina otetaan nämä tuoreet herkut vastaan ja vastavuoroisesti kotoisia loppukesän marjoja ja sieniä on ikävä!

  Vaahtera-Maria: Se tehdään :)
  Näyttävän näköistä oli päivällä kyläteitä halkoessakin - läpi hedelmätarhojen ja viinitilusten.

  marjori: Oih, tätä kuumuutta! Illalla vielä puoli yhdeksältä kotiin ajellessa näytti pormestarin viraston mittari +34 astetta. Meillä nettikin uuvahtaa aina näillä lämmöillä - iltaisin taas pelaa :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...