8. syyskuuta 2011
Pyhäpäivän fondue.
Kanttooni viettää omaa pyhäänsä ja se tarkoittaa vapaapäivää myöskin meille. Fondue-padan äärelle päätetään kokoontua. Niin taitaa moni muukin, sillä sopivaa juustoa löytyy vasta neljännestä kaupasta. Samoilla hääräyksillä laitetaan huomiseksi hautumaan stroganoff-kastike.
Kirppikseltä löytyneen alusen alla lämmittää tuikku. Fondue tehdään moitié-moitié (puolet Fribourgeois-juustoa ja puolet Le Gruyère-juustoa), maustetaan pippurilla, valkosipulilla ja muskottipähkinällä. Juustoon kastettavaksi pilkotaan tuoreita kasviksia ja maalaisleipää.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
no huh huh kun kuulostaa herkulliselta...
VastaaPoistanautinnollisia hetkiä sinne :)
Sait veden kielelle...pitäsköhän ottaa yöpalaa ;D
VastaaPoistaMaukasta fondyy hetkeä teille ♥
Ihanalta varmasti maistui...☺
VastaaPoistaViestit kurkisteltu! Niistä jäi hyvä mieli viikonlopun alkajaisiksi, kiitos :)
VastaaPoistaSyksyn ensimmäisen fonduen tuoksu on niin hyvä. Ilma on ehkä vähän liian lämmin vielä sille (tänäänkin täällä päästiin hellelukemiin). Pieni koleus tuo padan ympärille lisää tunnelmaa. Hyvää se siltikin oli :)
Mukavaa viikonloppua teille!