17. syyskuuta 2011

Tikkailla.

Ulkona ropsii vettä ja siksipä yläkerran katon maalauskin on edistynyt porrastasanteen kautta toiseen makuuhuoneeseen. Uudet sängyt on soppeen tilauksessa ja sekin vauhdittaa töitä. Ne kotiutuvat parin viikon päästä. Huomenna kiivetään himpusti ylemmäs ja maalataan parven osuus katosta.

 

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia<3 Minulla olis sulle tunnustus,kurkkaa kun kerkeät=D

  VastaaPoista
 2. Siellä on syntymässä kaunista! Kuvan sävyt on kauniit. Täällä alkaa tapetin poisto tulevalla viikolla. Olen alkanut jo vakuutella itselleni, ettei se ole niin raskasta puuhaa miltä se äkkisältään kuullostaa :)

  Toivottavasti uusi viikko alkaa aurinkoisena.

  -Marie

  VastaaPoista
 3. Ihanan rauhalliset värit!
  ...ja mitä ihania villasukkia siellä onkaan- onko ne itsetehtyjä? <3

  VastaaPoista
 4. Hei, sinulla on aivan ihana blogi. Olen lukenut sitä muutaman kuukauden, mutta nyt vasta kommentoin. Ihanat tikkaat ja tosi kauniita sukkia niissä, tykkään! Blogissasi on hyviä ideoita. Aikasemmassa postauksessa olit tehnyt merimies solmuja, ne oli todella kauniita. Voisitko laittaa ohjeen blogiisi? Olisi kiva opetella niitä tekemään ja saada omaan kotiin uutta ilmettä.

  t:Suvi S.

  VastaaPoista
 5. Kirsi: Kurkistellaan! Jotakin kivaa uskallan arvata... :)

  Marie: Kiitos!

  Tapetin poisto oli olevinaan hurja urakka, kun sitä heti muuton jälkeen täälläkin tehtiin. Meillä olivat siis sekä seinät, että katto vanhassa tapetissa. Näin jälkeenpäin ajatellen ei se ollutkaan niin raskasta, miltä alkajaisiksi tuntui. Välillä jopa hauskaakin :)

  Irmastiina: Kiitos! Lattian hionta hitusen vielä hirvittää - se pölyn määrä.

  Mari: Ihanat villasukat ovat tuliaisia sukulaisilta. Vähän kuin käyntikortteina tai muistona visiitistä tuossa tikkailla. Käyttöön toki tarkoitettuina :)

  Niina: Kiitos, kurkistellaan :)

  Suvi S : Kivasta viestistäsi kiitos :)
  Solmujen punominen on niin kivaa, että taidan syksyn mittaan tehdä niitä lisää. Hieman eri mallilla ja josko onnistuu, niin laitan tännekin esille.

  Hyvä video tekemiseen löytyy täältä (toivottavasti linkki toimii):
  http://www.youtube.com/watch?v=Q7oyN4LoQfQ&feature=player_embedded

  ... opastus alkaa noin 2:00 kohdilla!


  Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...