8. marraskuuta 2011

Pientä sutimista.

Pimeys hiipii jo puoli kuuden maissa eikä seinäpintojen maalaus iltasella edisty. Jotain pientä on kuitenkin sudittu. Pihasaunan pukuhuoneen matala jakkara sai siistin maalipinnan. Naftaleeni lukee värisävyn nimenä purkin kyljessä. Samaa sävyä käytettiin säleikköiseen puukoriin ja pieneen kiulumaiseen kippoon, jossa säilytetään saunan tikut ja tuikut.
 
 

6 kommenttia:

 1. Kivan raikas lopputulos! Pakko kysyä, onko tuossa Pentikin lilassa poropakkauksessa kynttilöitä, laudeliinoja vai mitä? Mulla on nimittäin samaa sarjaa harmaat laudeliinat, tuollaiset lilat laudeliinat olisivat ihanat talveksi, jos sellaisia vain jossain kaupassa on.

  Olen muuten itsekin parhaillaan keskellä maalausprojektia, nimittäin ruokapöydän. Kolme kerrosta valkoista maalia on nyt vedetty, tänään menee viimeinen silaus ja sitten pöytä on valmis. Rotjake oli ennen sellainen hirveä oranssihtavan puun värinen, mutta nyt se on kuin eri pöytä!

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kuten kaikki kotonasi...☺

  VastaaPoista
 3. Meillä samat tilutikut saunassa,mutta pitkän seikkailun jälkeen,kun pyysin parhaan ystävättäreni niitä tuomaan viime kesänä,kun tulivat autolla.(En ole uskaltanut niitä itse raahata lentsikalla).Mutta hänelle tapahtui onnettomuus Saksassa,mutta tulitikut saapuivat kuitenkin meille ilman ystävääni (joka voi jo paljon paremmin ja tulee meitä katsomaan 08.12.2011),joten voit kuvitella,että niissä on tunnearvoa kovasti,niin paljon kuin vain voi olla tulitikuissa.

  VastaaPoista
 4. New England Rose: Oi, mielenkiintoinen maalausprojekti! Toivon, että lopputulos on mieleinen. Laitathan kuvia :)

  Tulitikkuja tuossa Pentikin rasiassa, pitkiä sellaisia. Samaa sarjaa on meillä ruskeana torkkupeitto ja harmahtavana kaitaliina.

  Irmastiina: Kiitos :)

  marjori: Voin kuvitella tunnearvon! Ilmeisesti on tilanne jo ok. Voisin joskus kertoa omasta joulumatkastamme Suomeen, kun jouduimme Saksassa onnettomuuteen.

  Meidän askimme on lennähtänyt postipaketissa :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunista taas ja ihana tuo tupsu tuossa löylykiulussa. :) Minä kun tykkään noista tupsuista ja teen niitä miilloin mihinkin roikkumaan.

  VastaaPoista
 6. Villa Brickyard, kiitos. Täällä siis toinen tupsukaisten väkertäjä ja fani :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...