8. helmikuuta 2012

Kohokirjaimet.

Kierrätys- ja kirppisideoita esittelevän sisustuskirjan sivuilta on jäänyt mieleen vanhaan asemarakennukseen remontoitu kylpyhuone. Seinälle kiinnitetyt kirjaimet tehostavat hauskasti sinkkisen ammeen sävyjä. Ideaa kohokirjaimista on tietenkin testattava ja siihen tarkoitukseen käyvät rautakaupan valikoimien kirjainpohjat. Taakse liimataan korotuspalat vielä ennen maalaamista.


Autotalliin on kertynyt neljän vuoden aikana rivistö maalipurkkeja. Osa on vain korkattu ja suljettu, koska väri ei ole ollut mieleinen. Kaupan keinovalokin usein vääristää sävyjä. Nyt päätettiin suosia sellaisia yleismaaleja, joista on saatavilla pienet sävypurkit testattavaksi. Hintaa kuvan purkeilla on 2,40 euroa ja maali riittää perustuolin yhden kerroksen sutimiseen. 

3 kommenttia:

 1. Voi kun kiva idea! Juuri ajankohtainen tuo väärän maalin valitseminen....purkki maksoi 35€ ja ihan väärä väri...nyt harmittaa!!! tosi kätevää jos noin pieneen purkkiin ja halvalla saa...niin voi kokeilla ja tutkia väriä omissa tiloissa.

  VastaaPoista
 2. Kivat kirjaimet. Minä löysin kirpparilta niitä paksumpia puukirjaimia ja numeroita tosi halvalla.
  Samoin vanhoja valokuvia ja puisia helmitauluja. Oikein onnistunut kierros!
  Hyvä idea nuo pienet maalipurkit.
  Mukavaa helmikuun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Pauliina, toivottavasti saat maalin hyötykäyttöön! Remontoijalle kertyy nopeasti "varastoa" purkin pohjista ja vääristä valinnoista. En taida edes uskaltaa arvioida...

  Eeviregina: Kirppislöydöt ♥
  Myötäiloa noista aarteista!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...