2. helmikuuta 2012

Kotikutoinen kyltti.

Jäätävä koillistuuli on toistaiseksi puhaltanut tänne vain muutaman pakkasasteen. Sähköisesti toimivalle pihaportille tämäkin tosin oli liikaa. Lukitseva tappi oli runnottava auki sorkkaraudalla, jotta pihasta aamusella päästiin liikenteeseen (pari tuntia myöhästyneenä). Nyt pidetään portti auki kevääseen! Ovikylttikin sai uuden värin – vapaalla kädellä ja pienellä maalisudilla.

7 kommenttia:

 1. Kyltti on kaunis. Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Hienon kyltin olet tehnyt.
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 3. Ihana kyltti!!
  Täällä on tälläkin hetkellä yli 20 astetta pakkasta...hrrr....☺

  VastaaPoista
 4. Meinasitte jäädä kotinne vangiksi ;)
  Kaunis kyltti eikä uskoisi että on vapaalla kädellä maalattu! Hieno!
  Meillä jopa 10 astetta pakkasella mikä sekin jo paljon tänne!

  VastaaPoista
 5. Onpas vapaa käsi vakaa ja osaava.KAUNIS (kyltti)!
  Teknisiin ongelmiin sanoisin:Ranska on aina Ranska,kun on vähänkin pakkasta,se on katastrofi,vaikka niin on joka talvi,vaikkakin vaan muutaman päivän aikana ELI niin minäkin menin urhoollisena työpaikalle kesärenkailla alkuviikosta pari tuntia myöhässä,mutta onneksi lumi suli,mutta pakkasta on "kamakasti" n. -7°.UHHUH!Kivaa ja kylmää WE.Tulin juuri saunasta,ihanaa näin flunssaisena ja sanoin:Jos ei sauna ja viina auta on kuolemaksi.Joten saunan jälkeen join rosé-champanjaa (on näes syntymäpäiväni) ja nyt näen "la vie en rose" ja taidan mennä sänkyyni hetkeksi lukemaan ja sitten nukkua ainakin12 tuntia.
  A bientôt

  VastaaPoista
 6. Kiitos Katariina :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Ericas Vita Drömmar, kiitos :)
  Kivaa alkavaa viikkoa myöskin sinne!

  Irmastiina, kiitos :)
  Taitaa onneksi hellittää sielläkin se purevin pakkanen!

  Liisa, no niinpä! Tuli jo hetki mietittyä, että mitä jos porttia ei saadakaan omin voimin auki. Asennuksen tehneestä liikkeestäkin ilmoitettiin, että eivät he lähde näin huonolla kelillä paikanpäälle edes katsomaan (... oi, kiva).

  Kiitos :)

  Marjori, myöhästyneet synttärionnittelut ♥

  VastaaPoista
 7. Onneksi aukesi kuitenkin, se portti. Meidän portin lukko oli jäätynyt myös samoin kuin tappi, mutta onneksi ei ollut kiire eikä kukaan ollut tulossa sisäänkään, joten voitiin odottaa luonnollistas sulamista, mikä tapahtuikin parissa tunnissa. Mutta ikävä tunne olla kuin vankilassa.

  Upea kyltti!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...