7. maaliskuuta 2012

Nikkarointipäivä.

Keskiviikon vapaapäivänä nikkaroitiin parimetrinen penkki. Jämäkkä, vaikka tarvikkeina käytettiin remontin jämäpuuta (... sekalaista laudanpätkää, kaksi vänkkärää "kakkosnelosta" sekä parven rakentamisesta jäänyt paksu palkki, josta saatiin penkille jalat). Pehmuste vielä ommellaan ja paikka löytyy autotallin sisäänkäynnin vierustalta.8 kommenttia:

 1. Komea penkki! Koska tulisitte meillekin nikkaroimaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   ... hih - täältä lähtisi ilmaista, mutta hidasta nikkarointiapua ;)

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Kelpaa siinä kahvitella aurinkoisena päivänä:)

  VastaaPoista
 3. Hieno penkki! taidan soveltaa ideaa meidän terassin ylijäämäpuihin. Täällä vain on edelleen "hanget korkeat nietokset":)Te olette kyllä kovin ahkeria ja jälki on aina aivan priimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Alexandra! Tässä puuhassa oli tosiaan hyvää sekin, että tuli hyötykäytöllä nurkkia tyhjäksi remonttitarvikkeista.

   Poista
 4. näyttää hienolta ja noihan on niitä kaikista kestävämpiä kun tekee itse ja kunnolla ja kunnon puusta! meillä olis saman tyylinen mutta noi laudat tosin päin ja matalempi. olen maalannut sen joskus mustaksi öljymaalilla,mietinkin että kun nähnyt joskus otoksia kun laitettaan pitsikangas päälle ja valkoisella spraymaalilla päälle ja sitten kangas pois ja kuvio pitsin mukainen..onnistuiskohan tohon meidän penkkiin??? ulos sitä ei tuskin laiteta..ja teillä on niin kaunis koti että ihan kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna!
   Kuulostaa hauskalta ja kokeiltavalta idealta tuo pitsin läpi maalaus. Penkkiin luulisi onnistuvan helposti :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...