18. kesäkuuta 2012

Altaan reunalla.

Kesäprojektit polkaistiin käyntiin lapioimalla pois kerros nurmikkoa ja savimaata altaan viereltä (noin 20 m²). Paahtavassa helteessä tämäkin tuntui kunnon urakalta! Tilalle tuodaan rantakiveä ja reunustalle tehdään vielä matala muuri harkoista sekä parin askelman porrastus.Tontin toisella puolella urakoitsija on saanut putkityömaan valmiiksi ja veden virtaamaan. Kelvollista ei vain tullut tälläkään kertaa. Tämän kävi kunnan tarkastaja paikalla toteamassa. Uudet kaivot, joita on kaikkiaan kuusi, eivät täytä määräyksiä. Farssin piirteet jo kylläkin!

4 kommenttia:

 1. Jos yhtään lohduttaa, on ne muuttuneet suomessakin (jäte)kaivo asiat ja moneen kertaan. Eilen tuli sellainen puutarhaohjelma, missä tehtiin tuon tyylistä reunakiveystä, siihen asennettiin valotiiä, oli hieno:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin paljolti samanlaiset säädökset ovat tosiaan täällä kuin Suomessakin. Kotipuolen tietoutta onkin tullut ammennettua eri sivustoilta (... niin paljon selkeämmin sitä on tarjolla).

   Täytyypä tarkkailla puutarhaohjelmia, niitä kun on nippu lomapäiville tallessa :)

   Poista
 2. Toivottavasti naapuritontin puuhastelut eivät hypi enempää haitaksi aidan yli. Noh, toivotaan että jatko sujuu paremmin kun ovat alkuun päässeet ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua tässä rempassa on se, että tarkoituksena oli oikaista vanhan talon putkia, mutta saatiinkin mutkia matkaan.

   ... sujuvat jatkosuunnitelmat ovat todellakin tarpeen :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...