10. lokakuuta 2012

Lataustaso.

Makuuhuoneen seinustalle kiinnitettiin pienet hyllytasot. Ovat olleet suunnitelmissa jo pitkään, vaan joskus muutaman ruuvin kiinnittämiseen menee vuosia. Hyllyjen alkuperäisenä ideana oli saada puhelimelle latauspaikka ja siksipä korkeuskin mitoitettiin niin, että laturin johto riittää alapuolella olevaan pistorasiaan.


Vanhassa talossa sähköpistorasioiden määrä ei nykykäyttöä aivan vastaa ja siksi luontevaa latauspaikkaa ei ole aikaisemmin löytynyt. Siellä missä sopiva laskupaikka puhelimelle olisi, on pistorasiatkin valjastettu jo muuhun käyttöön.

12 kommenttia:

 1. Kauniin levollinen tunnelma makuuhuoneessa. Hyllyt näyttävät hyvälle. Vähän olen itsekin miettinyt tuota hyllyvaihtoehtoa, kun se ruuvien ruuvaaminen vaikuttaa niin ylitsepääsemättömän vaikealta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Pienillä muutoksilla on makuuhuone saanut ollakin. Verhot vaihdettiin paksumpiin ja seuraavaksi onkin valaisimien vuoro. Ne kun ovat talon alkuperäisiä ja jo arveluttavassa kunnossa.

   Poista
 2. Oi mikä tyyni tunnelma siellä on <3 Minäkin pieniä hyllyjä haaveilen, lapsille ja meille makuuhuoneeseen. Huomenna ehkä poimin ne kaupasta mukaani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :)
   Meilläkin jo toinen pari hyllyjä ruuvailtiin yläkerran parvelle.

   Poista
 3. Kaunis makuuhuone. Kiva idea nuo hyllyt. Itsekin olisin tuollaisen ratkaisun halunut Mutta meillä tuo samainen "ongelma" ratkaistiin rakentamalla sängynpäädyn taakse hylly jotta ei tarvitse ruuvailla seiniä ;)
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppärä idea laittaa hylly sängynpäädyn taakse. Sellaista voisi soveltaa meillä yläkerrassa.

   Kiitos Erica :)

   Poista
 4. Kaunis ja seesteinen värimaailma makkarissannekin.

  Sinulla on erittäin kaunis ja mielenkiintoinen blogi, jonka löysin aivan sattumalta.
  Viihdyn luonasi, joten saanen liittyä seuraan?

  terveisin, nina
  blogista nin-a-nin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan, Nina :)
   Sinulla on sieviä käsitöitä sivustollasi!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...