28. helmikuuta 2013

Matka-arkku.

Vanhoja matka-arkkuja liikkuu Sveitsin kirpputoreilla ja kierrätyskeskuksissa niin, että niitä päätettiin kerätä  säilytysavuksi myös kellarikerroksen tiloihin. Viimeisin löytyi lomaviikon päätteeksi kotimatkalla, kun Emmauksen valikoimaa pysähdyttiin vilkaisemaan. Hinnaksi suurelle matka-arkulle tuli muutama kymppi.


Matkalle pakkaaminen on pian meilläkin totista puuhaa, kun lukiolainen lähtee opiskelijavaihtoon ja muuttaa isovanhempien luokse Suomeen asumaan. Syyslukukauden hyvällä todistuksella avautui mahdollisuus siirtyä suoraan seuraavalle luokalle ja käyttää kevät omatoimiseen opiskeluun toisaalla. Matkaa odotellaan innolla ja me vanhemmat mielenkiinnolla myös niitä tuntemuksia, joita arki ja asuminen Suomessa herättävät (esikoinen kun kuitenkin oli pieni 1-vuotias tänne muutettaessa).

9 kommenttia:

 1. Oikein ilosta maaliskuun ensimmäistä sinulle ! Voi oispa noita arkkuloisia meijänkin kirppareilla, niin ja onnea äitillekin lapsukaisen menestymisen johdosta :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten mukavaa, että lukiolainen tulee Suomeen vaihtoon ja iso-vanhempiensa luokse...:)

  VastaaPoista
 3. Jestas, noitahan on siellä ruuhkaksi asti :)
  Kaunottaria.

  VastaaPoista
 4. Täällä lomalainen (loma vasta alussa).
  Bravo teidän lukiolaiselle.Suomeen lähtö tulee hyvään aikaan,kun kohta??? alkaa tulla jo kevät.Varmasti viihtyy Suomessa.Kyllä on etevä poika.Bravo et Bravo!

  VastaaPoista
 5. Mahtava tuo matka-arkku! Ja hinta hyvinkin kohdallaan.

  VastaaPoista
 6. Oih, mitä arkkuja! Noilla olisi kyllä kysyntää täälläkin ;).

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...