8. toukokuuta 2013

Vaihekuvia ja vappu-vauvoja.

Lattiaremontti jatkuu aina vain. Pieni vierashuone on nyt jalkalistoja vaille valmis ja porrastasanteet odottavat saumaa. Tässä vaiheessa on pakko todeta, että tulipa haukattua  – yhden naisen urakaksi – luultua hitaampi ja työläämpi projekti. Mieli haikailee jo sisustamaan!


Yläkerran laatoitus onnistui nappiin. Rivitykset menivät tasan ja leikattavaa tuli vähän. Laatat sujahtivat kaidetolppien alle ja lattian taso kävi yksiin koolauksien päälle asennetun puulattian kanssa. Ainoastaan yhden laatan alta oli korotusvalua hiukan suoristettava.


Kurkistus vielä toisenlaiseen asumukseen.Vappuna kuului hamsterimme pesästä suloista vikinää, kun roborovski-poikue putkahti maailmaan. Niille annetaan nyt pesärauha, joskin varovaisen kurkistuksen perusteella pienokaisia olisi kasvamassa neljä. Kuvan veljekset eivät liity tapahtumaan muutoin kuin, että ovat tulokkaiden enomiehiä (jos näin voi sanoa). Meillä asustaa siis kaiketi kahdeksan hamsteria ja se on aika paljon kun ajattelee, että koirien ja pupun jälkeen ei ollut tarkoitus ottaa enää yhtään lemmikkiä. Lapset tietenkin toivovat, että poikue pidetään ja voitaisiin jakaa sopuisiin laumoihin asumaan.

3 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...