29. lokakuuta 2013

Vaahteranlehtiä kattaukseen.

Vaahteranlehdet maastoutuvat nyt ja niitä kannettiin kasa puistosta kotiin ennen kuin lehtipuhaltajat ehtivät apajille. Kolmesta keskikokoisesta lehdestä pyörähtää puolikkaaksi taiteltuna nuppuinen ruusu, joka kaunistuu hieman kuivuessaan. Servettirenkaaseen sujautettuna se luo syksyn kattaukseen. Ollapa näitä vielä punaisina!

10 kommenttia:

 1. Tänään kotiin tullessa katselin vaahteranlehtiä "sillä silmällä" kun ei ole noita vuosikausiin tullut tehtyä, mutta kun oli kassit molemmissa käsissä, niin jätin. Ja ne oli märkiäkin.

  Kaunis on! Paraniskohan mun puolikuolleet ruusut, jos tekis varsiin uudet kukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät tosiaan kuivuessaan varise, jotta uutta kukkaa vain varteen :)

   Märkää on ollut. Tuossa koulumatkan varrella, kun kuopuksen kanssa lehtiä yleensä kerätään, kadutkin pestään vielä joka ikinen päivä.

   Poista
 2. Voi, tulipa tuosta siistin näköinen! Minäkin askartelin noita tässä syksyllä, mutta tuo kukan alaosa jäi helposti ruttuiseksi. Johtuikohan siitä, että laitoin yhteen ruusuun 5-7 lehteä?

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu pulma täälläkin :)
   Lehteä voi yrittää kieputtaa hieman sik-sak tyylillä. Huomasin itse näitä tehdessäni, että hieman pienemmillä lehdillä tuli kauniimpia, vaikka lehtiä olisi useampiakin.

   Poista
 3. Beautiful photo!
  Greetings, RW & SK

  VastaaPoista
 4. Terveisiä Nizzasta,tultiin just kotiin 3 päivän reissulta ja oli aivan ihanaa.Lämpöä 25° eli melki liikaa ja täällä meillä pudottiin 15° astetta eli takkaan valkeeta,saunaan jne.Hurr...Mutta nyt se loma sitten loppui valitettavasti ja odotetaan seuraavaa eli joulua.
  Ihania ruusuja,mutta en tunne tekniikkaa,joten olisit voinut näyttää tarkemmin tekemisen.Tulos on kuin ruusu,aivan ihana!
  Kivaa WE koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette olleet lämpimässä. Kateeksi käy!
   Mietin noiden vaihekuvien laittoa, mutta kuvaaminen olikin jo haastavaa :)

   Poista
 5. Löysin juuri blogisi ja jään lukijaksi. Ihana blogi. Tervetuloa tutustumaan myös minun blogeihini Koti Aurorassa ja madebyjohanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :)
   Kurkistin ja jäin seuraamaan - kiitos linkistä.
   Käväisen aina kommentteja lukiessa myös kirjoittajien sivuilla, josko sellaiseen linkki löytyy :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...