20. toukokuuta 2011

Kylpyhuoneessa.

Pitkästä remonttiaikataulusta huolimatta kylpyhuone on ollut koko ajan käytössä. Sitä on siivottu ja sisustettu työvaiheiden välissä. Seuraavaksi suditaan vesieristeet ja käydään tilaamassa pesuallas. Sopiva onkin silmäilty valmiiksi.

 

Alkuviikosta ostetut pionit ovat avautuneet kauniisti. Ja oikein sopivasti. Niiden seurassa vaihdetaan nyt viikonloppuun. Aurinkoa ja ukkosta on odotettavissa.

6 kommenttia:

 1. Todella KAUNISTA ja sanot, että ei ole vielä valmista, mutta ei se ihmeessä enempää kaipaa.Oletko saanut sen ihanan löytämäsi ammeen jo paikoilleen, ne ovat kovassa huudossa tällä hetkellä (katso Art & Décoratoin mai).
  Ansaittu viikonloppu alkaa meille kaikille,joten BON WEEK END.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia... Ihanan ylellinen tunnelma kylppärissä :)
  Samoilla säätiedotuksilla mennään täälläkin ;)
  Hyvää viikonvauhdetta!

  VastaaPoista
 3. Oikein kaunista!Ja nuo pionit on niin ihania.Aivan mun lemppareita!!!

  VastaaPoista
 4. Niin ihania palasia kodista ja elämästä.. Eilen just naureskelin miehelle että en edes uskalla näyttää näitä kuvia meidän neidille kun se varmaan haluis että adoptoitte sen :D

  VastaaPoista
 5. Eipä tunnu keskeneräinen kylpyhuone enää yhtään niin ankealta ajatukselta, kun lukee näitä teidän lähettämiänne viestejä. Kiitän jokaista tästä hyvästä mielestä :)

  Alakerran suihkutilassa on tosiaan se vanha tassuamme odottamassa laittajaansa, niin kuin koko se huonekin. Yritän malttaa ensin muutaman jo aloitetun projektin loppuun. Ammeen väri on kyllä jo päätetty mielessä :)

  Kivaa lauantaista iltaa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...