21. toukokuuta 2011

Palloilua.

Puksipensaat on parturoitu taas pyöreiksi. Naps ja naps! Mukavaa fiilistelyä. Talvi teki hyvää muutamille, jotka jo vähän pääsivät viime kesänä kuivahtamaan. Seuraavasta meille tulevasta puksista tehdäänkin jo sitten kartio.

 

Alkukesä on ollut niin kuiva, että etanoista ei ole ollut riesaa. Kotiloitakin löytyy harvakseltaan. Mutta kirvat, mistä niitä tulee? Alkavat kohta lempeät torjuntaniksit olla lopussa.

4 kommenttia:

 1. Ehdittekö uima-altaalle ollenkaan tänään ?Aivan ihana päivä.Puskat ovat kauniin pyöreet ja niin vihreet.Kirvoja on meilläkin, kun ei sada ja on niin kuivaa, mutta ei nyt valiteta.Ostetaan vaan täystuhoo vai mitä se olis ja ruiskutellaan avec modération.
  Grillaamme ja syömme taas ulkona illalla.Nautimme ihanasta illasta ja juomme rosé-viiniä avec modération.Kivaa lauantai_iltaa Villa Haikaraan !

  VastaaPoista
 2. Kirvat ja kotilot ovat täälläkin riesana..:)

  VastaaPoista
 3. Yak, kirvoja! Ne vain valitettavasti ottavat osansa kesän nautinnosta. Niiden kohdalla voi ummistaa silmänsä ;)

  Ihanaa palloilua!

  VastaaPoista
 4. marjori: Altaan reunalla on vielä laattoja kiinnittämättä, että siinä mielessä ehdimme - työn merkeissä. Kunhan saunan puoleinen reuna on valmis, niin kyllä mekin sitten rosé-viinin ja grillauksen merkeissä siellä...

  Irmastiina: Arvatenkin, niitä on kaikkialla :)

  Vaahtera-Maria: Tuo oli kyllä hienosti sanottu. Yritän pitää mielessä... että nekin vain ottavat osansa kesän nautinnosta! :)

  Mukavaa viikon viimeistä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...