6. kesäkuuta 2011

Leikkimajan vaiheita.

Leikkimajan rakentamisessa on menossa pohdiskeluvaihe. Laudoitetun seinämän yläosa on tarkoitus tehdä ristikkoiseksi, jotta köynnöksillä on mihin tarttua. Portaat odottavat varastossa. Majan helma kaipaa jonkinlaista pitsistä koristelautaa, muttei sopivaa tunnu löytyvän mistään.

4 kommenttia:

 1. Ou nou - olisipa vieläpienoinen prinsessanalku =) aivan mahtavanoloinen. Nyt vaan renessanssiajan kirjallisuutta kouraan, niin eiköhän jokin soma reunuskoristeaihe löydy =)

  VastaaPoista
 2. Toistan : kaunista tuppaa tulemaan !
  Ihanan värinen teidän tyttärenne valitsema clématite.
  Ulkolyhty on varmaan Casa'sta,mutta maalattu ?
  Eikö löydy koristelautaa chez Castorama tai Leroy Merlin tai sitten piirrätte itse ja leikkaatte sahalla, mutta aikas vaikea homma.Kyllä se teiltä onnistuu !

  VastaaPoista
 3. Sieluni silmin voin nähdä Villa Haikaran leikkimajan! Nyt jo näyttää HIENOLTA!

  VastaaPoista
 4. jori: Kuviosahaa kävin jo autotallin perukoilla huhuilemassa, että mikälainen vekotin se on. Jospa ensin pienenpieni testi ja sitten niiden suunnitelmien pariin ... :)

  marjori: Olipa hyvin tiedetty! Ulkolyhdyt on tosiaan kolmisen vuotta sitten Casa'sta ostettu. Ne hankittiin rekvisiitaksi lasten synttäreille, joiden teemana oli keskiaikaiset pidot :)

  Leroy Merlin, La Boîte à Outils, Bricorama ja Bricomarché on tutkittuna. Kovasti kaivertaa mieltä siksi, että olen joskus hakemaani lautaa nähnyt (... jopa miettinyt, että mihinkä kukaan ikinä tuollaistakin tarvitsee!).

  Vaahtera-Maria: Kiitos :)
  Hiljalleen valmistuu, sellaisena rentona "välipala-projektina".

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...