9. syyskuuta 2011

Neuleesta tyynynpäälliseksi.

Vaatekaapin siivoaminen syyskuntoon alkaa sillä, että vanhat neuleet ommellaan uuteen käyttöön. Palmikkoneuleen etu- ja takakappaleista sai nippa nappa palat yksinkertaiseen tyynyyn. Villatakin selustasta riitti aines kapeampaan tyynyyn. Napitkin napsittiin vanhasta syystakista.


6 kommenttia:

  1. Kauniit tyynyt<3 Minä olen katsellut kirppareilta viime aikoina "pörröneuleita" ihan sitä varten että talveksi teen niistä tyynyjä=D Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä mainio tapa käyttää vanhat neuleet - ja lopuista palasista saa sitten täytettä uusien pannulappujen väliin. ;))

    Kauniit tyynyt teit ♥

    VastaaPoista
  3. Et voi uskoa,ne teidän HAIKARAT olivat meillä (tai tuolla laaksossa),mutta ainakin 50,se oli mahtava nähtävyys ja huusin lapsille,että katsokaa ihmeessä eli oikein arvasit, ne tulivat meille.Olisit kiltti,jos voisit sanoa seuraavat oikeat lottonumerot AUSSI.Odotan niitä .MERCI.
    Fondue-pata ei meille vielä käy, kun tänään oli 35° lämmintä eikä Stroganoff'ikaan,mutta rakastan molempia ja niiden aikakin tulee pian.Tänä viikonloppuna on vielä grillausta,rosé-viiniä ja hunajameloonia ja luulen,että ne ovat kesän viimeiset.Kivaa viikonloppua.
    PS.Tyynysi aivan ihanat.Sinulla on aina ideaa ja taitoa toteuttaa,ne ovat huippumuotia tänä syksynä.

    VastaaPoista
  4. Aijai kun ovatkin kauniita...
    kiitos vinkistä!

    Mukavaa lauantaita sinne <3

    VastaaPoista
  5. Kirsi: Miten ihmeessä olen vasta nyt herännyt tähän ajatukseen, että neuleistahan sitä neulekangasta saa! Hyvä idea tuokin :)

    Mari @ Elämänpyörässä: Leikkelin loputkin jämät siisteiksi tilkuiksi ja jo pyörittelin, että mitähän niistäkin vielä saa. Voi olla, että juurikin noita pannulappuja. Niitähän ei ole koskaan liikaa :)

    marjori: Vau! Olipas kiva kuulla, että niiden matkanteko on edistynyt. Ei noin isoja parvia niin usein tätä reittiä lennä, että pakko olla sama. Taitavat lentää Rhônea pitkin Välimerelle ja Gibraltarille. Hyvässä vauhdissa ovat :)

    Niin ne lottonumerot 8, 10... eipä ole ikinä tullut täytettyä yhtään riviä. Olisikohan aika!

    Ainosofia: Miten monta hyvää neulosta onkaan tullut hukattua turhaan. Tulee niin hyvä mieli, kun vinkit kiertävät blogeissa :)

    Kivaa oli kurkistaa kommentteihin taas! Mukavaa huomista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  6. Minä meinaan lainata sitä Sun ideaa. Löytyy just sopiva neulekin :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...