3. syyskuuta 2011

Parempi remppapäivä.

Jos eilen laiskoteltiin, niin tänään on vastapainoksi urakoitu ja roiskittu menemään kunnolla. Ulkosaunan seinät valmisteltiin viimeistelevää crépi-maalausta varten. Nyt odotellaan vain sopivaa maalaussäätä. Uima-altaan reunustan laattojen alle sekoiteltiin korotusvalua vanhassa kottikärryssä. Kuka ihme tämänkin altaan on suunnitellut, kun lähes 3 cm:n paksuiset laattamme tarvitsevat vielä 4 cm:n korotuksen alleen.


Muratit kasvavat huimaa tahtia. Niiden latvukset on nyt tasattu taas. Sisäkasveina näihin tulee aina ötököitä tai ne kuihtuvat kuivuuteen, mutta ulkona pärjäävät ilman mitään.

2 kommenttia:

 1. Terveisiä Marques Avenue'lta (Romans).Olimme siellä koko lauantai aamupäivän ja ostettavaa olisi ollut kovasti,mutta hillittiin ostoshaluja kuitenkin.Kenkiä ja astioita tuli mukaan kuitenkin"eihän sinne nyt turhaan mennä katselemaan" sanoo isäntä.Tunnetko paikan ?
  Lämpimät ilmat jatkuvat,joten on ihan kivaa työskennellä ulkona.Minulla on pyykkipäivä tänään ja silitystä,kun kori ottaa kohta kattoon kiinni.Inhoan silittämistä,täysin turhaa hommaa.
  Kivaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 2. marjori: Kiitoksia, juu tiedän paikan ja pitääkin laittaa se taas korvan taakse muistiin. Olen kierrellyt enemmän sveitsiläisiä outlet-paikkoja, mutta euro on nyt niin heikko, ettei ole rajan yli asiaa ostoksille. Tytärtä ei varmaan olisi vaikea houkutella tuonne mukaan kaveriksi :)

  Alkavaa arkiviikkoa, mukavaa sellaista!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...