14. lokakuuta 2011

Käsilaukun sisustus.

Naapurista Saksanmaalta haastettiin kurkkimaan käsilaukun pohjille. Ja voiko kassin kippaukselle olla parempaa hetkeä kuin työviikon päätteeksi. Oikeastaan käsilaukun viikkosiivouksesta saisi tulla tapa. Kiitokset siispä haasteesta finn for life-blogiin. Sieltä löytyy lisää jouhevaa ja hauskasti kirjoitettua asiaa aiheesta.Ehdottoman tärkeisiin tavaroihin rahapussin, puhelimen ja avainten kanssa kuuluu passi. Ilman sitä ei voi kuvitella matkaa edes maitokauppaan! Meikkipussia ei ole, ei kampaa eikä peiliäkään. Huulipuna ja sivellin kylläkin. Mittanauhojakin näemmä kaksin kappalein. Kasa vanhoja ostokuitteja tuli siivottua jo ennen kuvausta.

 
Kookosköysi, voimaliima, rautalanka ja muu askarteluvälineistö sekä lehdet selittyvät sillä, että kuopuksen kanssa käydään iltaisin leikkipuistossa. Reilua tuntia päivässä ei vain voi hukata puistossa pelkkään istuskeluun. Vihreä läpyskä kuuluu auton peruutuspeiliin ja se kertoo rajaa ylitettäessä, jottei kyydissä ole mitään tullattavaa.


Haastan tähän mukaan kaikki sisustan tarkistusta kaipaavat käsilaukut!

4 kommenttia:

 1. Kivaa WE.Olin juuri saunassa ja sitten söimme raclettin vaikka se ei oikein sovi minun diettiini,mutta onhan WE ja täytyy rentoitua kovan viikon jälkeen ja hyvää oli... jne.
  Laukkusi sisältö on ihan sinun näköisesi,voin kuvitella niin.Minun laukkuni sisältö on vähän samanlainen,että jos kiperä paikka tulee,se on valmis kuin partiolainen.

  VastaaPoista
 2. Hah, arvasin! Ajattelin, että sulta kuitenkin löytyisi jotain remonttimaali-sankoa ja puoli kattohirttä jonkun hienon lady-laukun kätköistä ;)

  VastaaPoista
 3. kurkkaapa alkuvuoden postaus:

  http://mummunhuusholli.blogspot.com/2011/02/kassialma-avard.html

  pistin liikkeelle joskus taannoin, ja aikas moni lähti mukaan, kiertelin linkkejä melkoisen moneen blogiin ☺

  Oma kassi tuli pari tuntia sitten siivottua kun vaihdoin toiseen -mutta tavaraa on enemmän kuin aiemmin, eikä palaakaan suklaata...

  VastaaPoista
 4. marjori: Raclettea, nam! Onhan se ravitsevaa, mutta niin hyvää. Ja valkoviinin kanssa :)

  finnforlife: Aika lähellä nämä nyt kuitenkin :)

  Pepi: Kurkisteltu :)
  Nuo suklaan palat kyllä kruunaavat löydökset. Onneksi eivät olleet sulaneita :)

  Kivaa viikonloppuista iltaa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...