13. lokakuuta 2011

Ulko-ovella.

Meillä jätetään tänä vuonna syyskukat suosiolla laittamatta ja siirrytään suoraan talvenkestäviin. Vaihtoehtoina olivat pallomaiset puksit tai kapeat havut. Sypressi sieltä sitten hurmasi itsensä sinertävänvihreänä kyytiin. Pehmeä ohitettavakin se on.Oven vierustan kaikille ikkunalaudoille laitetaan roikkuvaa murattia. Mikä lie ajatuskatkos ostosreissulla kuitenkin iski, kun ruukkuja tuli ostettua vain kolme. Oliko niitä ikkunoita tosiaan viisi! No, eipä murattiakaan löytynyt riittävästi oikean sävyisenä, jotta uusintareissu on vielä edessä.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo "talven kestävä" kun täällä se on niin eri asia ☺ ...itse ajattelin kokeilla josko vaikka pari puksia kestäisi Suomen talven läpi...

  Ihanat nuo edellisenkin postauksen kuvat, kävin kyllä vauhdikkaasti ihastelemassa mutta en tainnut ehtiä edes tassunmerkkiä jättää!

  VastaaPoista
 2. Ihanat sypressit...siskoni on joskus saanut täälläkin nuo talven yli menstymään...poratailla isoissa ruukuissa...☺

  VastaaPoista
 3. Sypressit ovat kauniin sinivihreät. Yksinkertainen on kaunista :) Murateitsta tykkään myös, muttei täällä oikein menesty.. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Pepi: Puksit ovat meillä kestäneet -16 astettakin, silloin kun asuttiin 600 metrin korkeudessa. Huppua vain niiden päälle! Selviävät, kun sille päälle sattuvat. Pehmeälehtiset paremmin.

  ... onnea ehdottomasti kokeiluun!

  Irmastiina: Hyvä tieto! Mietin jo mitä tykkäävät olla ruukussa. Siirrän ne sitten myöhemmin maahan :)

  Peppi: Muratti taasen on täällä niitä, jotka tuntuvat kasvavan läpi talven. Meillä levinnyt jo rikkaruohoksikin nurmikolle!

  ... mutta ruukussa silti nätti :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...