1. lokakuuta 2011

Laatanpalaa.

Viikko sitten aloitettu istutuspöydän tekele sai uuden kannen. Saunan työmaalta jämäksi jääneet lattialaatan palaset putsattiin, lajiteltiin ja laastittiin kiinni. Vielä kun sauma-ainetta löytyisi pussinpohjilta. Tekee jo mieli käydä kranssien tekoon kunnon työpöydällä, jottei tarvitse puutarhapöytiä sotkea.Kesäiset säät näyttävät jatkuvan. Huomiselle luvattiin taas +28 astetta. Sehän kelpaa. Kasvimaa tuottaa tomaattia, niin kuin on tuottanut koko kesän. Kaksitoista tainta on pitänyt viisihenkisen perheen tomaatin kannassa koko kesän. Basilika samassa penkissä kumppanikasvina toimii sekin.

4 kommenttia:

 1. Hellettä täälläkin ja kärpäsiä,jotka purevat kiukkuisesti.
  Basilika minulta palaa aina,jos se ei ole sisällä,se ei siedä juuri ollenkaan aurinkoa lehdilleen.
  Kivaa viikonloppua ja lokakuuta.

  VastaaPoista
 2. Hei vaan,
  olen uusi lukijasi taalta vahan pohjoisemmasta Ranskasta: Alsacen ja Baselin rajalta. Loysin eilen blogiisi ja olipa ihana loyto. Meilla on vahan samat kuviot taalla, asumme Ranskassa ja työt ja koulut Sveitsissa. Talonostokin on tassa mietinnassa.
  Oletteko jo kauankin taalla pain asuneet?
  T. Anne

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä lämmintä!
  Oma arki ollut viime aikoina niin kiirusta, että jäänyt blogien seuraaminen vähälle. Olipa mukavaa nyt ajan kanssa viivähtää kauniissa postauksissasi. Blogisi on hurmaava!

  Suloisen pyhän toivotuksin, Hannah

  VastaaPoista
 4. marjori: Auts, purevat kärpäset - niitä on meilläkin! Tomaattien juurella basilika on sopivassa varjossa ja näemmä menestyy :)

  Anne, lämpimästi tervetuloa. Me muutimme tänne reilut 13 vuotta sitten. Vanhin tytär oli tuolloin 2-vuotias ja poika 5 kk. Ja ihan vain vuodeksi oli tarkoitus tulla. Meillä jäi kotikin Suomeen odottamaan. Vuosi venähti ja koti odotti meitä kymmenen vuotta, kunnes se päätettiin myydä :)

  ... talonosto onkin meille raja-asukeille mielenkiintoista :)

  Hannah: Kiitos kivoista sanoista! Arkikiireet vievät täälläkin aikaa blogikierroksilta.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...