2. lokakuuta 2011

Saumausta.

Löytyihän sitä sauma-ainetta istutuspöydän kannen työstöön. Niin hilkulla se kuitenkin oli, että viimeisetkin muruset kaavittiin kaikki laattojen kolosiin. Pöydän kanssa tekeminen jatkuu vielä myöhemmin. Talvikukkien mukana tulleita myyntilaatikoita ei raaskittu heittää pois. Niihin sahattiin vanerista pohja, jonka päälle ladottiin laatanpaloja ja lopuksi reunat nyöritettiin tiukasti narulla. Kestävät ehkä hetken ulkona säilytyslaatikkoina.


5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan kesäistä siellä on...täällä oli ihana viikonloppu, mutta kyllä sen vaan jo väkisinkin huomaa, että syksy on!
  Vaikka kuinka tekisi mieli pitää kesästä kiinni!

  Et viitsisi ensi kesänä muistuttaa tuosta oivallisesta laatikkovinkistä ☺
  Se on kovin söpönen ♥

  VastaaPoista
 2. Tämmösenä harmaana päivänä on kiva katella sinun kesäisiä kuvia ! Upea idea toi laatikkohommeli ja kaikenlisäksi tosi kaunis !
  Mukavaa viikon alkua sulle ♥

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli ja laatikot myös.

  VastaaPoista
 4. Oih tää sun blogi on koukuttava! Ollaan aina miehen kans "höpötelty" että sitten kun ollaan "isoja" niin meillä on talo ranskassa. *huokaus* teillä siellä ihan kesä vielä ja me täällä tehdään jo inventaariota toppakamppeisiin. Epistä sanon minä! Mutta onneksi voi blogien kautta tehdä haavematkailua haavemaahan :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kesäinen elo jatkuu, kunhan aamun viileydestä selvitään. Tälle päivälle luvattiin +25°C ja kyllä se sellaista taisi ollakin, kun hellemekossa vielä liikehdittiin :)

  Pepi: Minäpä muistutan :)
  Riitta, mukavaa viikkoa myös itsellesi! Laatikoista tuli todella tukevat kunnon pohjalla ja nyörillä.

  marjori: Kiitos, taidan laittaa ne kanervat kohta, kun on työpöytäkin. Mitenkä muuten ne omat aikaisin laittamasi ovat kestäneet?

  Pauliina: Oi, teillä on kokemisen oloinen haave!
  Kiitos kivasta viestistäsi :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...