3. lokakuuta 2011

Maanantain mieltä lämmittävät.

Mausteista inkiväärisuklaata, askartelutarvikkeita ja varusteita syksyn koleisiin. Listasta puuttuu ulkotulille sopiva kastanjapannu, jota lähdettiin hakemaan. Eipä löytynyt, vaikka niiden aika kohta koittaakin.


 

5 kommenttia:

 1. Oi kiva kun löysin blogisi, kaunista!

  VastaaPoista
 2. Lovely, lovely! Olen aina halunut maistaa niitä kastanjoita :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ! Mitä noi huovan näköiset rullat on ? Uteliaisuus heräsi ;)

  VastaaPoista
 4. Minä löysin chez Gamm Vert muutama vuosi sitten kantanjapannun ja vielä pitkällä varrella ettei tarvitse olla liian lähellä takkatulta.Ne (kastanjat) ovat tosi hyviä usein sunnuntai-illan menussa:soppaa ja jälkiruuaksi tulikuumia kastanjoita.Ostan niitä chez Grand Frais ja valitsen aina yksitellen ja ne isoimmat,kun niitä myydään en vrac.Kovin ne eivät kuitenkaan ole laihduttajan ruokaa,mutta muutama.Katsele Leroy Merlin ja Castorama ja pienet quincaillerie't kyllä pitäis kohta löytyä ja varmasti ainakin silloin kun sateet alkavat.Tee postaus,kun löydät ja "paistelet".
  Ei ole sateista tietoa +26° jatkuu ja kiukkuset kärpäset tai sekapäiset.

  VastaaPoista
 5. Ruususuun äiti: Tervetuloa ja kiitos viestistä! Niidenkin kautta kulkee kivoja polkuja uusiin blogeihin :)

  Maija: Hauska, hieman uuniperunainen maku niihin tulee paahdettaessa. Meillä on kuulunut aina syksyisiin kävelyretkiin niiden ostaminen kyliltä kera kuuman juotavan. Lämmittävää naposteltavaa :)

  Riitta: Huopaisia nauhojahan ne. Ei kyllä ole vielä selvillä mitä niistä tulee - askarteluhullu ei vain voinut jättää niitä kauppaan, kun olivat poistomyynnissä. Kumma kyllä, niin olivat kaikki kranssipohjat ja muukin syksyisten istutusten tarvikkeisto.

  marjori: No tietenkin, Gamm Vert! Aivan kulmilla. Soitan sinne aamulla tai käväisen katsomassa. Kävinköhän etsimässä liian kaukaa :)

  Huomiseen!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...