25. syyskuuta 2013

Kaapin kunnostusta.

Flunssa nappasi otteeseensa ja siksipä kuopuksen huoneessa vaatekaapin kunnostustyöt edistyvät etanavauhdilla. Vanha pintamaali on tiukassa eikä sen alla vahamainen pohjakerroskaan hevillä lähde. Saranatkin saa ruuveineen kaivaa saman pakkelin alta. Sotkun määrän voi vaihekuvista jo arvata!


Ovet on nyt entisöity, saranat siistitty ja vetimet vaihdettu. Muutos on selkeä, kun muistaa kunnostusta edeltäneen nuhruisen vinyylitapetin, punaruskeat koristelistat ja vetimet kuin 60-luvun arkistokaapista!


3 kommenttia:

 1. Näyttää niiiiin kauniilta! Kova työ näisä tuunattavissa on tietysti aina, mutta onneksi lopulta ahkeruus palkitaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi, kuinka kaunis siitä tuli... Olet taitava, ja ennenkaikkea kärsivällinen
  Minulla on sinulle haaste tuolla blogissani. Toivottavasti otat sen vastaan <3. Olisi kiva nähdä millaiset maisemat teillä on:))

  Kuulasta ja aurinkoista syyspäivää sinulle.

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
 3. Etten taas sanoisi samaa,että "hyvää tuppaa tulemaan",puhun siis kaapistasi.
  Ihana syksy meillä on ollut ja tänä yönä ukosti ja koko aamupäivän on vaan satanut,mutta nyt hellittää.IHANAA,tuntuu niin raikkaalta ja tekee hyvää juuri leikatuille puille.Lämpimiä päiviä vielä tiedossa ja kivaa syksyn jatkoa Villa Haikaraan.
  PS.Takkaan emme ole vielä laittaneet tulta,mutta saunaa aattelimme lämmittää illalla.Sunnuntai-ilta saunaa,onko sellaista olemassakaan,mutta nyt ainakin keksimme sen.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...