4. joulukuuta 2013

Pienet lahjavinkit, osa 1.

Syötävän hyviä paketteja on joulun alla kiva antaa, vaikkei lahjoja niin laitettaisikaan. Pieniä kiitoksia kuluneesta vuodesta. Sellaisia, jotka voi poimia viemisiksi mukaan, sujauttaa kolleegan pöydälle vuoden viimeisenä työpäivänä tai antaa lapsille matkaan kaverikylään mennessä.


Konvehtirasia on kiva ja perinteinen lahja, mutta ongelma on siinä, että ne suklaat tulee myös aina syötyä! Vähempikin riittäisi. Pieni kuusikulmainen paketti kätkee suklaapuodista ajatuksella valitun herkun, jolla saa mielen makeaksi.


Rasian salaisuus on siinä, että se avautuu rusetin nauhoista vetämällä. Sen kasaamiseen ei siis tarvita muuta kuin nauhanpätkä. Kaavoja kauniisiin pakkauksiin löytyy paljon netistä, oheiseen esimerkiksi täältä.


Lahjaliput elokuviin ovat olleet aina mieleisiä. Kirjekuoren kaveriksi voi paketoida pahviset popparirasiat ja sopivan annoksen jyviä, jotta lahjan tunnelmaan pääsee heti kiinni.


Kun ystävien kanssa istutaan iltaa, ovat leivonnaiset – makeat ja suolaiset – mukavaa viemistä. Ne voi paketoida kestävään uusiokäyttöiseen lounaspussiin, jossa on lämpöä pitävä sisus ja pieni magneetti sulkemista varten. Helppo ommella myös itse!

3 kommenttia:

 1. Olen uusi lukija - aivan ihana blogi! Ja kuinka kaunis koti teillä onkaan. Olen lueskellut vanhat postaukset läpi ja napannut ideoita omaan kotiin. Nämä joulupussukatkin ovat hauskoja.

  Jatkoa odotellessa :-)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä taito keksiä kaikkea kivaa askarteluun ja tuunaamiseen! :) Tuo valosarjan tuunaaminenkin on kiva juttu! Tykkään niistä tehdä esim lasten juhliin kivoja koristeita mutta tuo annoskahvi kippojen käyttö oli ihan uusi idea mulle! Olet tehnyt paljon kransseja, olisiko sulla hyvää ideaa sellaisen tekemiselle? Jouluksi nimittäin... Terkuin Sanna

  VastaaPoista
 3. Olipa hyvä ajoitus lukea tämä postaus kun juuri pohdin mielenkiintoista paketointia kaverien lahjoihin! Kiitos näistä vinkeistä! <3

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...