31. toukokuuta 2011

Väriä ja veneenrakennusta.

Vihdoinkin sataa. Vettä tuli jo yöllä ja sitä on ropsinut päivän kuluessa lisää. Yläkerrassa suunnitellaan nuorukaisen huonetta. Sen kapeammalla puolella on vierasvaraksi tarkoitettu parivuode ja pöytä, joka tänään sai harmahtavat jalat. Jakkara pöydän parina sai samaa väriä. Sateen innoittamana tuunattiin vanhasta kynäkotelosta ja joulukoristetelineestä venettä. Purjeiden ompelu jää suosiolla huomiselle.

6 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa kavereitten tulla visiittille ja jäädä vaikka yöksikin, kun on niin isot ja hienot tilat.Onko huone aina yhtä siisti vai vaan kuvaa varten ?
  Tälläkin sataa ja todella.Eilen oli +29° ja tänään +15°.Vaikea kestää nämä suuret lämmönvaihdot, joten laitoimme takkaan tulen ja eilen ei se olisi tullut kuuloonkaan.

  VastaaPoista
 2. Sinulla se sitten on elegantti värisilmä, ihailin juuri tuota sunnuntai kattausta ja tässä on jälleen jotain hyvin samaa hienostuneisuutta, harmonisuutta, mutta silti vivahteiden kirjo luo kiinnostavuutta. Vau

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Kiitos ;)

  marjori: Voi kunpa osaisin itsekin nähdä siisteyttä kuvista, kun silmiin pistää keskeneräisyys. Hiomaton lattia, puuttuvat listat, pintamaalia odottava seinä... huoh!

  Huoneessa on onneksi parvi, jonne voi nostella enimmät romppeet :)

  jori: Oi, kiitosta! Värien maailma on kyllä seikkailujen jälkeen vakiintunut ja selvät lempparit löytyneet. Olisikohan se tämä värikylläinen arkiranskalainen tyyli, joka saa hakemaan rauhallisuutta kotona.

  Kesäistä kuuta!

  VastaaPoista
 4. Kaunista!
  Aivan ihana tunnelma huoneessa ♥
  Purjevene on erityisen suloinen :)

  Oikein mukavia kesäkuun päiviä teille!

  VastaaPoista
 5. Marielisa: Kiitos kivasta viestistäsi! Ja tervetuloa :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...