30. elokuuta 2011

Kahvikissan kukkanen.

Kahvinporot kerätään meillä saviruukkuun, jonka paikka yleensä on raparperin lehtien alla suojassa. Sieltä ne sitten heitellään pintamultaan, kunhan ruukku alkaa täyttyä. Hortensia ainakin tykkää. Uusia kukintoja nousee vanhojen jo värinsä haalistaneiden sekaan.


5 kommenttia:

 1. Huomasin vasta äsken postauksestasi:Kierrätys,kysymyksesi.
  Lyonissahan on la Cité des Antiquaires (4000 m2),mutta luulen,että se on ihan hirveen kallis paikka tai jos hakee jotain erityistä mööbeliä tai esinettä,mutta tuskin siellä tulee tehtyä parin euron ostoksia.Sen osoite on 117,boulevard de Stalingrad 69100 LYON-VILLEURBANNE ja se on auki sunnuntaina 10-19,mutta ei elokuussa.En ole käynnyt siellä koskaan,tarttis mennä joskus,olen ajanut ohi monesti, se on aika lähellä centre commercial Part-Dieu.Ei se kyllä varmaan ole se, mitä tarkoitat,mutta kyselen ympärilläni.
  Kyllä sinulla on ihana puutarha,näkisit minun,voi,kauhistus,palaneet varret töröttää ja hortensiat ovat jotenkuten nätit,mutta muut.Hyvä idea noi kahvinporot,kokeilen,vaikka ei minusta oikein ole puutarhuriksi,se ei taida olla oikein mun juttuni tai jos sitten eläkkeellä sais jotain tuloksia.

  VastaaPoista
 2. Heti alan huomenna keräämään.
  Tai ensi kesänä. Ei enää kai kannata ☺

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän ihan kokeilla... en ole ennen moista kuullut :)
  Iloa viikkoosi !

  VastaaPoista
 4. Hyvä vinkki Hortensialle. Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Hortensia tosiaan pitää happamasta maasta ja siihen kahvi kelpaa. Piimä on toinen. Laitan kahvinporoja myös kamelialle, havuille ja talven kanervaruukkuihin.

  Viesteistänne jälleen kiitän. Niitä on kiva kurkistella :)

  marjori: Osoite poimittu talteen! Tämäkin kiinnostaa. Täytynee lisätä navigaattoriin valmiiksi - tiedä milloin huristellaan kohti. Se paikka, josta olen puolella korvalla kuullut, on sellainen jonne kannattaa tulla kukonlauluun paikalle... hmm. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...