24. syyskuuta 2011

Parempi siivouspäivä.

Siivous on parin viikon aikana jäänyt pintapuoliseksi ja tänään oli otettava kunnolla takaisin. Keittiö puunattiin perusteellisesti. Urakan päätteeksi vaihdettiin vielä puhtaat harjat tiskaukseen, kattiloiden pesuun ja juureksille.


Etikka on meillä otettu vanhana tulokkaana yleispuhdistusaineiden joukkoon. Kyllä on hyvää ainetta! Kalkkijäämät tiskipöydältä ja rasvatahrat liedeltä saavat kevyesti kyytiä. Suihkepullosta sitäkin on ilo käyttää. Valmiissa seoksessa mukaan tuli myös mieto omppuinen tuoksu.


Nuorison pieneksi jääneet t-paidat leikeltiin sopivan kokoisiksi siivousräteiksi ja rullattiin siistiin pinoon. Näin niitä tulee poimittua käyttöön. Maalaushommissa oikein käteviä.

6 kommenttia:

 1. ...nyt näytit kyllä (liian) hyvää esimerkkiä..☺

  *pitäis...*

  VastaaPoista
 2. Noilla välineillä siivous varmasti luistaa!
  Etikalla olen itsekin paljon puunannut, samoin ruokasoodalla. Niiistä on moneksi!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on nyt KEITTIÖ PUHDAS.Olispa meilläkin,mutta EI vaikka käytän etikkaa kanssa,mutta taitaa olla ajasta ja vähän emännästäkin kiinni.Yritetään tehdä jotain taas syyslomalla.Mistä löydät etikkaa suihkupullossa vai laitatko sen itse? Rätitkin ovat kauniisti pinossa ja sävysävyyn,eihän niitä raaski edes käyttää,nehän ovat sinänsä jo ihan déco.
  Minä odotan isäntää kotiin,jonka 100 km Millau'ssa meni IHAN PIELEEN,ei juossut kuin 80 km
  ja sitten jalat eivät enää kestäneet.Minusta se on jo mahtava suoritus kun meikäläiseltä juoksu ei taida juuri onnistua ollenkaan, ehkä 1 km.
  Kivaa sunnuntaita Villa Haikaraan!

  VastaaPoista
 4. On niin ihanat siivousvälineet että noilla siivoaa jo mielikseen!:)

  Sinulla on niin kaunista siellä, mutta ihailen myös sitä miten hyvin saat sen mukaan kuviisi. Ihanat kuvat joka postauksessa!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Voi apua! Teillä on siivousvälineetkin niin esteettiisiä :) Meilläkin käytetään vanhoja vaatteita luuttuina, mutta ne on kyllä vaan tyrkätty revittyinä Citymarketin pussiin ja siivouskaapin perälle :D

  kaisu

  VastaaPoista
 6. Pepi: Oli jo parin hätäisen viikon jälkeen aikakin :)

  Mari: Soodaa täytyy kokeilla. Olen sitä ruokakaupoista täältä etsinyt, mutta tuloksetta. Nyt sitäkin sitten viimein löytyi - rautakaupasta!

  marjori: Etikkaa suihkepullossa myy Leroy Merlin. Ajattelin täyttää myöhemmin ihan tavallisella, vaikka mieto omenan tuoksu aika kiva onkin.

  Isäntä kyllä ansaitsee sankarin kotiinpaluun, melkoinen suoritus juosta tuo 80 km :)

  Susanne: Kiitos. Arkisia iloja, kun siivota kuitenkin täytyy :)

  kaisu: Meiltä puuttuu siivouskaappi, jonne välineet saisi aina keskitetysti piiloon. Sille ei vain ole löytynyt luontevaa paikkaa. Tulee kyllä pidettyä enemmän huolta välineistöstä näin :)


  Mukavaa maanantaipäivää!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...