21. syyskuuta 2011

Tunnustusten päivä.

Tänään punosteltiin naruista pallojen kaveriksi muutama alunen. Suurempia on tarkoitus käyttää kukkaruukkujen alla suojaamassa vahattua lattiaa. Pienempien ajatuksena on toimia pannunalusina. Hukkapalat vielä sidottiin rouheiksi tupsuiksi.


Blogiin on lennähtänyt tunnustuksia Kirsiltä Tää ois tän koti-blogista, Niinalta Vaniljahouse-blogista, Pepiltä Mummun huushollista, Mirvalta Päärynäpuun alla-blogista, New England Roselta Valkeat unelmat-blogista sekä Maijalta Ruostetta ja pitsiä-blogista. Kaikki seuraamiani ja kivalla tavalla omanlaisiaan blogeja, joten tunnustuksen saaminenkin lämmitti mieltä. Kiitos vielä kauniista eleestä! 

Ruusuntuoksuiseen tunnustukseen vastatut kysymykset löytyvätkin muutama postaus taaksepäin. Toisen ohjeistukseen kuuluu kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään. Kuten myös tunnustaa kahdeksaa.
 
~~ Satunnaisia tunnustuksia ~~
 1. Olen innokas aloittamaan uusia projekteja, vaikka keskeneräisiäkin olisi tekemättä. Perustelen asiaa sillä, että eihän taloakaan rakenneta "yksi huone valmiiksi"-menetelmällä, vaan vaiheittain.
 2. Olen käynyt kouluni muulla kuin omalla äidinkielelläni. Ranskaan muuton jälkeen en ole kyseistä kieltä puhunut - josko enää osaankaan!
 3. Haaveilin nuorena omasta koirasta ja Italiaan muutosta. Koiria sain kaksi, mutta muutto jäi haaveeksi.
 4. Ajan vanhalla autolla, vaikka pihassa olisi kesälomareissulla ostettu uutukainen odottamassa.
 5. Peruutan aina parkkiruutuun, koska kuulemani mukaan tosikuskit tekevät niin.
 6. En ole aikuisiällä käynyt koskaan lääkärissä sairauden vuoksi tai ollut poissa töistä. Enkä muista sairastaneeni lapsenakaan.
 7. Syön mieluummin kotona kuin ravintolassa
 8. Olen iltavirkku ja saan päähäni tehdä iltasella sellaisia juttuja, jotka olisi voinut tehdä jo päivällä.

   En arvaa kysymyksiä lähetellä eteenpäin, sillä niitä on niin kierroksella. Tokihan ne saa poimia matkaan, niin kuin asiaan kuuluu. Haluan kuitenkin hyvän kiertävän ja antaa sanallisesti tunnustusta Lissun omaan blogiin kauniista kuvista, Mäntylään hyvinvoivasta ja hienosta pihapiiristä (kuopuskin on halunnut useampaan kertaan kuulla tarinaa kissasta, joka kiipesi kuuseen), Vaniljaisen kotiin kivalla asenteella kirjoittamisesta, Susannelle kivasta kerronnasta ja kuvituksesta, Marieelisabethsrum-blogiin pysähdyttävistä tunnelmapaloista, AlppiHoviin korunkauniista kirjoituksista ja kuvista, Ainosofialle ranskalaisen tyylin hallinnasta sekä Voikukkapellolle, josta uudet päivitykset on hetimiten kurkittava. 

  Täytyy tunnustaa vielä se, että luetelma olisi hyvinkin ollut pidempi!

  8 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen upeita punoksia! Osaisinpa minäkin...

   Tunnustuksesi olivat mielenkiintoista luettavaa. Etenkin kohta 2 oli aikas jännä... :) Ja voi kuinka mieltä lämmittävä olikaan viimeinen kappale varmasti kaikille meille sanallisen tunnustuksen saaneille bloggaajille. Kiitos! Erittäin fiksu tapa "laittaa tunnustus eteenpäin" kuitenkaan varsinaisesti laittamatta... ;) Ne kun tosiaan näyttävät niin hyvin täällä kiertävän.

   Mukavaa viikonloppua!

   VastaaPoista
  2. Voi suuri kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi!:) Lämmittivät kovasti mieltäni. Ihana yllätys oli.

   Mukava oli lukea satunnaiset tunnustuksesi! Mielenkiintoisia olivat. Tuo ensimmäinen kohta sopisi niin hyvin minullekkin:)

   Mukavaa viikon jatkoa!

   VastaaPoista
  3. Onnitellut tunnustuksista,olet ne todella ansainnut.Joka päivä jaksat kuvata ja kirjoittaa.BRAVO vielä kerran ja toivottavasti jatkat mahdollisimman kauan.
   Ihanat alustat!Näppärä olet kertakaikkiaan.
   Menen nukkumaan (kello on 20.OO) kohta,olen ihan puhki ja huomenna on vielä töitä ja illalla tyttöjen saunailta meillä.
   BONNE NUIT !

   VastaaPoista
  4. Kiitos kauniista sanoistasi, lämmittivät mieltä.
   Kiva oli lukea tunnstuksesi ja oppia tuntemaan sinua hiukan enemmän :)
   Tunnistan yhtymäkohtia moneen kohtaan.
   Kaunista kohta alkavaa viikonloppua sinne!

   VastaaPoista
  5. Kiva lueskella kiireen keskellä tunnustuksesi ☺
   Näin sitä blogituttavuudet "syvenenvät" vähän...

   VastaaPoista
  6. Hei vaan!

   Eilen jäi visiitti blogiin niin pikaiseksi, etten ennättänyt tänne vastailla. Luin kyllä kaikki viestinne ja tänään vielä uudestaan. Olette aivan mahtavia :)

   Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka: Kiitos. Näitä on niin kiva punostella, että kylän kaupoista on nyt narukerät loppu ;)

   Voikukkapelto: Hyvä, että toimii tunnustuksen jako näinkin! Niiden ideasta, että annetaan positiivinen palaute kaikkien kuullen, kuitenkin tykkään :)

   Susanne, olet nuo tunnustavat sanat ansainnut. Tulee niin harvoin kommentoitua suoraan blogiin, vaikka aihetta hyvän palautteen antamiselle olisikin. Ajatuksiini jäävät :)

   marjori: Kiitos sinulle jälleen. Kivaa ja rentouttavaa saunailtaa!
   Saammehan kuulla kuinka illanvietto sujui?

   Marie: Haluaisin sanoa sinulle samaa, minkä Susannelle tuossa yllä, että kovin harvoin tulee suoraan blogiisi kirjattua sitä, kuinka hyviä ajatuksia se herättääkään :)
   Entisenä Helsingin keskustan asukkina katselen kuvaamiasi kotoisia maisemia pienellä kaiholla. Luulenpa, että jollen asuisi täällä, kulkisin kuvaamassa samoilla kulmilla :)

   Pepi: Eipä tule aina ajatelleeksi tuotakaan, että aika vähällä taustoituksella olen täällä postaillut :)


   Syksyisen hyvää viikonloppua!

   VastaaPoista
  7. Kiitos kaunis ihanista sanoitasi ja antamastasi tunnustuksesta <3
   Voi kuinka hyvän mielen saitkaan sisälläni heräämään. Rauhallista viikonloppua sinulle, kaunis on sinunkin blogisi, täällä on ihanan rauhallinen ja kodikas tunnelma!!!

   VastaaPoista

  LinkWithin

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...