23. lokakuuta 2011

Havusydän.

Havusia sydämiä on pyöräytetty viikon aikana sinne tänne pihamaalle. Yrttipenkistäkin löytyy yksi pitkän varren nokasta. Niiden sisus on narulla tiukkaan pakettiin sidottua olkea. Päällys on aidanteiden leikkuusta syntynyttä silppua, joka on kiedottu ristiinrastiin ompelulangalla.


7 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia noi! Voi kun löytäisin itekin matskua ja pääsisin kokeilee onnistusko multakin .
  Sydämellistä uutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Upeita! Luonnonmateriaaleista tehdyt ovat puhuttelevia ja kai niissä eniten vetoaa se luonnollisuus!

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea! Onko ne jotain tuijaa tai sypressiä? Tosi kauniita.
  Idearikasta viikkoa sinulle toivottelen täältä pimeästä, pakkasaamujen ja jäätävien autonikkunoiden maasta!

  VastaaPoista
 4. Voi kun olisit tuon jo aiemmin keksinyt, silppusin pari tuijaa kompostiin taannoin keittiön ikkunan takaa -tuossa ne olis päässeet hyötykäyttöön!

  Kaunis idea!

  VastaaPoista
 5. Ihanan vehreitä sydämiä, tosi kiva ja toimiva idea! Pitääpä tosiaan laittaa meidänkin silppurin jämät hyötykäyttöön :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos sydämmistä (ohje).Mistäs sitä olkea sitten sais ja miten toi kaunis sydämen muoto syntyy.Havuja on vaikka kuinka,mutta muut puuttuu ja tekijä on vähän avuton,mutta innokas..Sinun olisi tarvinnut laittaa "leçon filmée" minulle,muuten ei taida onnistua (je suis vraiment pénible).Ehkä jokus,kun kerkiät.Kestääköhän ne vihreinä jouluun asti?

  VastaaPoista
 7. Hieman myöhään, mutta kiitän vielä viesteistänne!

  Sypressiä ja tuijaa on molempia kiedottuina sydämiin. Olki on tavallista litistettyä ruokakaupoista saatavaa (lemmikeille tarkoitettua). Meillä sattui olemaan pussillinen pupusen varastoa. Se on silppuista, mutta siitäkin voi kieputella pitkää olkipunosta, taittaa V-kirjaimen malliin ja kääntää kierteelle molemmat yläreunat.

  Harmittaa, kun kaikki laventelin tähkät tuli vietyä kaatopaikalle. Niistäkin olisi saanut tuoksuvia pohjia havusydämille.

  Kosteassa ja viileässä ilmassa taitavat pysyä aika pitkään vihreänä :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...