20. lokakuuta 2011

Kurpitsaista.

Kauppareissulla koriin poimittiin jokunen kurpitsa. Niitä ei tänä vuonna omalle kasvimaalle laitettukaan. Kiekkokurpitsat ovat kauniita ihan sellaisenaan, joskin muutaman kantaan istutettiin tuikku.
Butternut-kurpitsa on hauska koverrettava. Kuori on ulkoapäin hunajaisen vaalea, mutta kynttilän kanssa sen sisustan väri oikein liekehtii.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittelin edelliseen postaukseen,mutta viestini on hävinnyt.Kyselin siinä,että tiedätkö kuinka tehdään sammalpalloja,nään usein kuvia,mutta en ole törmännyt "ohjeesees".?
  Kurpitsathan on kiva idea minun Halloween un peu chic.MERCI!

  VastaaPoista
 2. hauskat kurpitsat, varsinkin tuo liekehtivä!

  VastaaPoista
 3. PS.Sain ohjeet sammalpalloihin Pepin blogin kautta ja vielä kiitos kaikille.
  Aloitin syyslomani(ansaitun mielestäni) ja tein tänään 10 tunnin työpäivän,että loma (10 päivää)tuntuu vieläkin enemmän lomalta.Olen niin väsynyt,että en muista nimeäni (olen oppinut hyvin tämän liioittelun ranskalaisilta).Laitoin kuohuvan jääkaappiin ja aion juoda pari lasillista loman kunniaksi.A votre santé et kippis ja kilaus!
  Kivaa lomaa Villa Haikaraankin !

  VastaaPoista
 4. marjori: Näppärää, kun tieto kulkee ja sait ohjeetkin jo :)

  Minä en ole palloja tehnyt, mutta paperista oletin sisuksen syntyvän. Kannattaa varmaan tehdä tosi tiivis ydin niihin, täällä on paljon kosteampi ilma kuin Koto-Suomessa. Maalarinteippi voisi helpottaa siinä paperin pyörittelyssä.

  Olen tehnyt tällä viikolla pulleita sydämiä laittamalla sisukseen olkia ja narua. Päälle ei sammalta, vaan pieniä Leylandin sypressin oksia ompelulangalla.

  Kerrohan onnistuiko pallojen teko?

  Pepi: Kiitos. Iso perinteisen oranssi kurpitsa odottaa vielä ideaa. Toivottavasti tulee muutakin kuin soppaa :)

  Kivaa ja ansaittua viikonloppua teille!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...