31. lokakuuta 2011

Kuun viimeiset pihatyöt.

Nurmikko kasvaa niin, että se oli taas leikattava. Kuului olevan muillakin pihoilla päivän ohjelmassa. Pähkinäpensas on varistanut sen verran lehtiään, että lintulauta on tullut näkyville oksistosta. Se toimii muistutuksena, että talviruokinnan välineistö kannattaa huoltaa valmiiksi, vaikkei ruokinnan aika aivan olekaan. Keskipäivällä päästiin vielä 19 °C lämpöön.
 

4 kommenttia:

 1. Täälläkin nurmikko vielä kasvaa. Ihana leikattavaksi asti...on tämä mahtava syksy.

  Radiosta eilen kuulin, että Suomessa luonto on vasta syyskuussa...☺

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia kauniilta pihalta! Tuo pallo toisessa kuvassa on hellyttävä :) Joskus olenkin miettinyt, että pitääkö blogikuvista raivata kaikki "ylimääräinen" pois...no taitaa olla tilanteesta riippuvainen. Ja sitä paitsi, tuo pallo ei kyllä ole ylimääräinen, vaan juuri tuohon kuuluva. 5-vuotaan ja muidenkin lasten kotikuviin kuuluvat pallot ;D

  Onhan ihanan lämmin syksy! Todella nautin, kun ei ole vielä pakkasia. Niitä ehtii vielä tällekin talvelle olla :) ainakin täällä meillä...

  VastaaPoista
 3. Apua,huomenne töihin,vaikka onkin ihan kiva työ,mutta tuntuu,että mitä enemmän on lomaa,sitä vaikeammalta tuntuu taas rutiinin aloittaminen.Täytyy sanoa: vain 3-päivän työviikko ja kannattaa "joskus" asua Ranskassa (pienet on hullun ilot).
  Kivaa alkavaa ja lyhyttä viikkoa teillekin Villa Haikaraan.

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Lämmin syksy taitaa kelvata monille. Pehmeä lasku kesästä. Nautitaan siitä!

  Kiitos, Vaahtera-Maria!
  Meillä taitaa enemmän ylimääräisenä pihalla olla kaikkea remonttiroinaa, laastiämpäriä ja betonisäkkiä. No ehkei enää, mutta saunan rakentamisen aikaan. Niitä on kiva hieman väistellä kuvista ;)

  Marjori: Meillä eletään ihan väärän maan kalenteria nyt kyllä ;)
  Arki alkoi jo maanantaina ja lapsillakin koulu. Tänään ihmeteltiin, kun on kaikkialla hiljaista ja kaupatkin kiinni. Pyhäpäivä, mutta ei meille.

  Mukavaa lomaltapaluuta!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...