29. lokakuuta 2011

Perjantain pieniä poimintoja.

Pikaisella ostosreissulla oli piipahdettava myös sisustuspuodeille. Puuvillainen kylpyhuoneen pikkumatto ja kangaskoppa löysivät ostoskoriin. Lukiolainen suuntasi kirjastoon ostamaan viiden euron hintaan puoleksi vuodeksi lainaoikeutta. Taidehistorian tunneille löytyi materiaalia. Nolona täytyy tunnustaa, että emme – ennen tätä – edes tienneet kuudentuhannen asukkaan kylässämme olevan omaa kirjastoa.6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia olet tehnyt, kauniit mallit ja värit!

  Oi näitä sinun kuvia, nämä on vaan niin valtavan kauniita aina!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hih, pitääkin ottaa selvää, onko meidän kylässä kirjasto (n. 8000 asukasta!)

  Häpeillen tunnustan, etten ole täällä Saksassa vielä koskaan käynyt kirjastossa...

  Kauniit ostokset :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia,mistä löytyi matto ?
  Meilläkin on naapurikylässä kirjasto 15 euroa/vuosi/koko perhe.Sieltä voi lainata lehtiäkin,tosin valikoima ei ole valtava,mutta saa jättää omia ehdotuksiaankin.
  Halloween-juhla onnistui ihanasti.Tein ruokaa pari päivää ja melki kaikki meni ja annettiin vielä paketit mukaan juhlijoille.Tänään lepään vaan ja saunon ja huomenna suuntana IKEA Saint Etienne (olemme molemmat vapaalla).

  VastaaPoista
 4. Hei! Meidän Etelä-Saksan kotikaupungin kirjastossa on jatkuva kirjakirppis,josta voi ostaa kirjan kuin kirjan viidelläkymmenellä sentillä.Onkin tullut näin haalittua aikamoinen "kotikirjasto".Varastojatyhjennetään teemoittain ja myynnissä saatta olla varsin uusia matka- tai taidekirjoja, kulttuuria ja historiaa. Lyonin, Ranskan kotikaupungin kirjastoihin ei ole juuri tullut tutustuttua, vielä. terv. paskeriville

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita kuvia ja tässä sinun blogissa on niin ihanan raikas tunnelma :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Susanne, kiva lukea :)

  Liisa: Kirjasto taitaa olla pieni kynnys meille ulkosuomalaisille :)

  Lapset käyvät koulun kirjastosta hakemassa lukemista, mutta eipä ole koskaan tullut mieleen etsiä itselle mitään. Vaikkei romaaneja, niin sisustuskirjoja edes!

  marjori: Pikkumatto on Maisons du Monden. Olin kyllä matkalla viereiseen lelukauppaan hakemaan ilmapalloja, joita ei löytynyt. (Hassua kyllä kaiken joulutavaran seassa myytiin suomalaista Mölkkyä. Eikös se ole enemmän kesäpeli?).

  Jos juhlissanne lähes kaikki ruoka meni, niin on täytynyt olla hyvää. Bravo emännälle!

  paskeriville: Kirjakirppis kuulostaa hyvältä! Sopisi meillekin. Suomessa tuli divareista ostettua isot pinot kirjoja, joista viimeiset kotiutettiin tänne muuttolaatikoissa pari kesää sitten.

  Kesävieraiden jättämillä kirjoilla on toistaiseksi pärjäilty!

  Villa Brickyard, kiitos. Samaa voisi sanoa :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...