25. lokakuuta 2011

Viltin alla.

Lämpimässä viltin alla on vietetty tämä päivä ja hymykin on palannut pienen potilaan kasvoille. Lähestyvää syntymäpäivää suunniteltiin sirkusmaiseen teemaan. Isoveli ideoi vanerilevystä onnenpyörä-peliä. Se sahattiin vanhasta lautapelistä ja maalataan kääntöpuolelle. Isosisko näppäränä saksi voimamiehen viiksiä juomapilleihin ja askarteli koristuksia. Eiköhän näistä tekeleistä vielä juhlat järjesty!Lämmin kiitos viesteistänne edelliseen postaukseen!

3 kommenttia:

 1. Onneksi potilas voi jo paremmin. Pelottavaa mitä korkea kuume voi saada aikaiseksi. Meillä esikoinen saa helposti kuumekramppeja janiihin ei totu koskaan.

  Ihastuttavaa ideointia, kyllä isovelit tietää millä pikkuvekkoja piristetään <3

  Kauniita juhalhetkiä koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Olen iloinen,että päivä paistaa taas Villa Haikaraan (ulkonakin).Pääsitte suurella säikähdyksellä ja isoveli ja-sisko huolehtivat pikkupotilaan hyvinvoinnista ja tulevien juhlien järjestämisestä ja HIENOO tulee.Lapset ovat yhtä näppäriä kuin äiti ja isä.Kivaa lomanjatkoa koko perheelle.

  VastaaPoista
 3. Marie, kiitos! Tarkoitus oli juhlistaa syntymäpäivää matkoilla, mutta suunnitelmat ovat muuttuvaisia. Kaikki apu ideointiin on silloin tervetullutta. Kivaakin :)

  marjori: Kiitos, menee loma näinkin. Ilmakin on aurinkoinen. Koko joukko oli elokuvia matkaan varattuna, mutta nekin voi katsella kotosalla :)

  Mukavaa ... hmm.. keskiviikkoista iltaa (päivätkin sekaisin)!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...