21. joulukuuta 2011

Piparkakut.

Aamu alkoi taas lumitöillä ja liikkeelle lähdettiin ennen lumiauraa. Voikohan talvirenkaiden vaihto osua enää parempaan saumaan, kun uutukaiset renkaat saapuivat päivää ennen sateita.  Ne kyllä tilattiin hyvän aikaa sitten. Ja jos oli hiljaista liikenteessä, niin sitä oli iltasella myös kaupoilla.


  
Piparkakkuja leivottiin lounastauolla jokunen pellillinen. Pitkässä siestassa on puolensa, kun ekaluokkalainenkin ennätti kaulimen käyttäjäksi. Leivinpaperit vaihdettiin nyt tukeviin paistoalustoihin ja ne testattiin käteviksi pipareiden nostamisessa vauhdilla pellille.4 kommenttia:

 1. Täälläkin satoi vähän aikaa lunta ja nyt on ihanan valoista..☺

  VastaaPoista
 2. LOMA jatkuu,mutta LUMI meni sateen kanssa.NYYH,ei ole valkeaa joulua.Löydätkö jostain täällä Ranskassa piparitaikinaa vai teetkö itse?

  VastaaPoista
 3. Höh, teil on lunta paaljoon enemmän ku meil. On teil mukavan pituinen lounastauko, kun pipareita ennättää tekemään:) Ihania pipareita:)

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Kiva, kun sielläkin saa valoisuudesta maistiaisia :)

  marjori, täällä sateli räntää, mutta vielä on maa valkoinen. Piparitaikinan tein nyt jouluksi itse - siirappi ja osa mausteista on kotoisesti tuotuja :)

  Villa Brickyard, lounastauko on nuorimmaisella 2,5 tuntia maksimissaan. Pidentää se pienen koulupäivää iltaan, mutta on silti kiva :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...