16. joulukuuta 2011

Siluettikortit.

Meillä herättiin jälleen liian myöhään joulukorttien tekoon. Aina unohtuu, että niiden matkaankin tulisi varata aikaa. Aiheeksi haluttiin lumiset metsien eläimet ja kiva malli kaapattiin askartelulehdestä. Siluettien tekeminen oli kivaa ja parempi tekniikkakin alkoi ensikertalaiselle avautua... hmm... parinkymmenen tekeleen jälkeen.


Sieviä jouluisia siluettimalleja löytyy netistä paljon muuhunkin askarteluun ja koristeluun. Vaikka ikkunan somisteeksi.

 

10 kommenttia:

 1. Ihania! Vositko antaa vinkkejä miten tehtiin

  VastaaPoista
 2. Kyllä sä olet taitava!!!
  Mä luulin että tänä vuonna mennään Minna Immosilla, mutta kaapin kätköistä löytyi viime tammikuussa askartelemani kortit!
  Tein joululahjojen papereista, nauhoista ja jouluisista tarroista sekä joulurunoista kivoja kortteja. Loput paperisilput heitin roskiin.
  Mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 3. Bonsoir pitkästä aikaa!
  LOMA alkoi ja 2 kokonaista viikkoa,aivan ihanaa.Minullakin on huomenna korttien ja pakettien tekoa Suomeen,mutta tyydyin valmiisiin kortteihin,tosin löysin kerrankin aika kivoja.Kivaa WE Villa Haikaraan.

  VastaaPoista
 4. Champagne, kiitos!

  Katariina, kiitos :)

  Allidaalia, kiitos. Olen kurkistellut kaikki joulumerkkisi ♥

  Anonyymi, kiitos. Piirsin korttipohjaan ikkunaa/valoa vasten kevyesti kuvan ääriviivat lyijykynällä. Sen jälkeen avasin kortin vanhan leikkuulaudan päälle ja leikkasin askarteluveitsellä ylimääräiset osat pois. Hyvää alustaa ei leikkuulle kannata uhrata, sen verran tekee tuo veitsi jälkeä. Terävöitin hieman pieniä pyöristettyjä muotoja - kuten puun oksien kärkiä - jotta olisi nopeampaa veistellä.

  Taustapaperin vielä liimasin. Kivaa puuhaa :)

  Jasmiina, kiitos :)

  Eeviregina, kiitos. Jouluruno onkin kiva idea, laitan sen korvan taakse :)

  marjori: Nyt jo joululoma - oi kelpaa! Meillä on vielä koko viikko arkea edessä ja lukiolaisella vielä kauden tärkeimmät kokeetkin (tasokokeet) lukuaineista.

  Mahtoiko teilläkin myrskytä eilen?

  VastaaPoista
 5. Voi, miten kauniit! ja todella hienoa jälkeä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...