18. tammikuuta 2012

Naulakkoseinä.

Liikenevä aika on mennyt viemärilinjojen suunnitteluun. Ulkona tonttiviemäröinnin putket sekä kaivot uusitaan ja samoilla kaivauksilla laitetaan rinnalle kulkemaan myös sadevesiputket. Kaivuri on jo paikalla kauhomassa niittyä, joten katse siirtyköön uuteen projektiin. Kellarikerroksen seinälle.


Kellarikerroksessa kulku kuntoilutilaan näyttää ankealta (...ilmankos on kuntoilu jäänyt!). Seinä kaipailee laastia ja maalia. Siistimistä jo siksi, että paikalle on tarkoitus kiinnittää ulkovaatteita varten kierrätyskeskuksesta löytynyt pitkä naulakko.

4 kommenttia:

 1. Tuo tuolin takana oleva seinä on ainakin mun mielestä tosi hienon näköinen tuollaisenaan!

  VastaaPoista
 2. Ajattelin jo,että minne olet hävinnyt,mutta siellähän ollaan isoissa ulkohommissa.Miksi tähän talviaikaan?Taitavat tulla työmiehet,kun kerkiävät.KÄRSIVÄLLISYYTTÄ ja bloggaile kuitenkin edes vähän.A bientôt!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisessä kuvakulmassa seinä näyttää ihanalta! Pehmeän näköinen. Liekö sitten kuvakulman ja valon vaikutusta?

  Vähiin on taas kommentointi jäänyt, mutta kiitoksia kaikista kauniista kuvista. Ne piristävät tätä Suomen talvista arkea :)

  VastaaPoista
 4. Marsa: Totta, tuo ulko-ovelta tuleva valo saa näyttämään seinän ihan jännältä. Se on kuitenkin paikalla katsottuna aika nuhruinen (öljyläiskäinen), vaikkei kuvissa niin näytäkään :)

  marjori: Kiitos! Kärsivällisyyttä tässä projektissa tarvitaan. Et arvaakaan minkälaista vääntöä täällä on käyty, jotta työt on saatu alkuun niin kuin on sovittu ja kuten kaava määrää. Huh!

  Tässä on täytynyt opiskella viemäröintitekniikkaakin ranskaksi, jotta voi edes vähän valvoa työmaata :)

  Marjaana, kiitos!
  Valo siivilöityy seinustalle kieltämättä kauniisti.
  Ensimmäinen suunnitelma olikin vain pestä ja maalata, mutta naulakon myötä tuli mieleen tasoitekin (jotta vaatteet eivät jää rosoon kiinni).

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...