Meillä on talven aikana pyörinyt keittiössä sopparuletti ja perinteisiä kotoisia keittoja on tehty enemmän kuin ennen. Eilen lohikeittoa, tänään kanakeittoa ja huomenna kasviskeittoa. Ruokalista kaipaa kuitenkin uusia elämyksiä ja tekeminen ainesosakseen iloa. Sitä onkin nyt tarkoitus ammentaa uutukaisesta "Modernia ranskalaista kotiruokaa"- keittokirjasta ja josko sieltä uusia suosikkeja nousee, niin ne voisi tänne blogiinkin kirjata.
Juustot pääsevät viikonloppuisin laudalle ja niistä tykkää koko perhe. Miedon Brien lisäksi poimittiin Saint Félicien-juustoa (vaikka se on parhaimmillaan keväällä), Etorki-baskijuustoa ja vielä sinihomeista Saint Aguria.
Alkoi noi juustot himottamaan heti aamusta ;D
VastaaPoistaRiitta, juustot ovat herkkua! Ja rehellistä talviravintoa :)
VastaaPoista