14. maaliskuuta 2012

Grillikausi.

Pihagrilli on ollut kuumana jo useampaan kertaan, vaikka kausi taidetaan – pöytäliinoineen – avata vasta viikonloppuna. Kasviksia, kalaa tai kanaa. Täydelliseen marinadiin (kanafileille) sekoitetaan purkillinen tomaattipyreetä, pari valkosipulin kynttä, reilusti sinappia, oliiviöljyä, soijakastiketta ja kanamaustetta.


Nuorukainen varusteltiin viikoksi Alpeille suksimaan, sillä laskettelu kuuluu sveitsiläisen yläkoulun opetussuunnitelmaan. Kivaa, vaikkakin vanhempien kukkarolle käyvää. Sää ainakin lupaa nuorille mahtavaa reissua.



6 kommenttia:

  1. Mieli karkas kesään kun luin grillauskauden alkamisesta, täällä joudutaan vielä oottamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielikuvien voimalla ei kesäkauden odotuskaan tunnu ikuisuudelta. Sehän on jo oikeastaan ovella ;)

      Poista
  2. Meilläkin grillikausi aloitettu...mutta syöty on grillatut lihat vielä sisällä...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämminhän siinä grillin vierellä toisaalta tulee :)

      Poista
  3. Ihana ilma tänään +17 ja sain istutettua sen vaivaisen ruusuni,mutta muuta en ole vielä saanut aikaiseksi,aikaa on liian vähän.Grillikin on vielä siivoamatta (ei grillattu vielä kertaakaan) ja viikonlopuksi luvattu sadetta,mutta tuleehan se kevät kuitenkin.
    Te olette edistyneet puutarhassanne jo kivasti.
    Upeat hiihtovarusteet pojalle ja kivaa viikkoa Alpeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mahtava viikko säiden puolesta tulikin :)

      Mikähän meillä menee ruusujen hoidossa pieleen, kun kukinnan jälkeen pudottavat aina lehtensäkin? Istuttaisin mieluusti niitä lisää.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...