15. lokakuuta 2012

La fondue moitié-moitié.

Vilpoinen sää tuo lämpöiset juustot tarjolle. Perinteinen sveitsiläinen kahden juuston fondue ( Gruyère/Vacherin fribourgeois) on koko perheen suosikki.

 

Fondue-pata sipaistaan halkaistulla valkosipulin kynnellä, lisätään juustoraaste 800 g ja neste n. 4 dl (valkoviini tai siideri, joskin meillä käytetään vettä ja sitruunamehua), suurustetaan ja maustetaan mustapippurilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

 

Indiedays-blogiportaali uudistuu lokakuun aikana ja sivustolta löytyvät kuvavirtana nyt sisustukseen, ruokaan ja lifestylen uusiin alueisiin liittyvät postaukset. Haikaranpesän päivitykset löytyvät siispä jatkossa aihealueittain myös Indiedaysin sivuilta. Kurkistamaan kehitystyön alla olevaan sivustoon pääsee jo täällä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...