Vaharakeet laitetaan foliovuokaan ja kiehuvaan vesihauteeseen. Kynttilän sydän painetaan kuoren pohjaan ja sula vaha kaadetaan muottiin reunoja myöten. Vaha painuu kovettuessaan hieman. Sydänlangan tueksi voi laittaa vielä tukikepin (esim. grillitikku tai hammastikku), joka poistetaan kun vaha on pinnaltaan hieman kovettunut.
Wow miten ihana ohje...kunpa löytäisin jostain tarvittavat ainekset...kauniita kuvia!!!
VastaaPoistaXX
Hauska idea :)
VastaaPoistaJee mikä idea ja vissii aikas vaivaton totteuttaa...Appelsiinikynttilät ensiviikolla teon alle :)
VastaaPoistaVoi mikä kiva idea!!! Hedelmäkynttilät on ihanat!
VastaaPoistaPakko yhtyä edellisiin kommentteihin! Ihan mieletön idea!!:D Täytyypä itsekin kokeilla:DD!
VastaaPoistaMista sinulla naita ideoita riittaa???
VastaaPoistaUsein ajattelen,etta kokeilenpa,mutta en sitten ehdikaan...
Aivan ihana idea!
VastaaPoistaVau, mitä kynttilöitä! Upeita!
VastaaPoistaKomppaan edellisiä! Pakko kokeilla vielä ennen joulua!
VastaaPoistaKiitos kommenteista, kivasta palautteesta ja innostuksesta ideaan :)
VastaaPoistaKynttilät paloivat meillä illallisen ajan, eivätkä tuoreet kuoret kuumuudesta juurikaan kärsineet. Seuraavana päivänä kuorin vahan rippeet appelsiinin kuoresta ja laitoin takaisin pussiin odottamaan uutta sulatusta.
(... näitä oli jo kesällä tarkoitus tehdä suuriin simpukankuoriin.)
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
Appelsiinista ja oliiviöljystäkin saa aikaan kynttilän:
VastaaPoistahttp://hauskat-videot.blogspot.fi/2012/04/kynttila-appelsiinin-kuoresta-ja.html
Ohoh! Hauska :)
Poista