9. marraskuuta 2012

Tunnelmallinen koti Ranskassa, osa 2.

Kuvauskohteen keittiössä tehtiin muutama vuosi sitten täysremontti. Kiintokaappien määrää vähennettiin, sillä perheen toiveena oli seinustan täyttävä suuri erilliskaappi astioille. Ruokailuryhmä on tuotu Suomesta ja kunnostettu itse.

 

Suunnittelussa, remontissa ja kalusteiden tuunauksessa näkyy vahvasti talon emännän kädenjälki. Sisukkaana kodinlaittajana hän on itse tarttunut kaikkiin talon remontointiin liittyviin töihin.

 
 

Yläkerran suuren makuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone on kodin uusin muutoskohde. Viimeiset laatat, ruuvaukset ja maalaustyöt on juuri saatu valmiiksi.


11 kommenttia:

 1. Tyylikkään kaunista! Kyllä näitä kuvia mielellään katselee:)

  VastaaPoista
 2. Äärettömän kaunista! Just mun mieleen! Terveiset kodinomistajalle, että ihan mielettömän kaunista, Suomesta huokaillaan :D

  VastaaPoista
 3. Niin nättiä ja kodikasta.

  VastaaPoista
 4. Välitän vastaanottonne kodin omistajalle. Kiitokset teille ♥

  Harmi, että hämärtyvä ilta antoi omat rajoitteensa kuvaamiselle. Kohteita tuolla kyllä olisi. Melkeinpä toivoisin, että jokin suomalainen sisustusohjelma ja/tai -lehti nappaisi tämän "helmen" kuvattavaksi. Perheen seuraavan kohteen suunnitelmat nähneenä voin kertoa, että mielenkiintoinen muutoskohdekin olisi luvassa ensi vuodelle...

  Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja harmonista! Talon emännällä on kyllä silmää ja taitoa.

  VastaaPoista
 6. Miten noin kauniin kodin raskii myydä? Ja niin paljon itse tehtyä. Sehän on jo osa itseä.
  anna

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...