18. maaliskuuta 2013

Päivitys pääsiäiseen.

Kevät tulee keikkuen kotiinkin. Kukat kaivettiin koriin ja puput päästettiin pomppimaan. Kori vuorattiin vedenpitäväksi ja reunus koristeltiin joulukranssista puretulla punoksella. Yöksi kun nämä muistaisi vielä nostella viileään!Pääsiäisen pienet suklaamunat pakattiin yllätysrasiaan. Helpon kaavan taiteltavalle rasialle saa teepussien pakkauksesta piirtämällä. Tällä kertaa kuviollinen paperi liimattiin kuumaliimalla reunoistaan alkuperäisen teepaketin päälle, jotta laatikosta tulisi tukeva.


12 kommenttia:

 1. Tänne ei näytä tulevan kevät ei keikkuen eikä muutenkaan!
  Pääsiäisestäkään ei tarvi välittää muutenkuin varustautua virpojiin jos ne vaikka sattuisi olemaan liiketeessä ennenkuin tämä noita lähtee lentoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa sun luutasi suunnata etelän aurinkoon. Käy kateeksi!!

   Poista
 2. tosiaan..voishan sitä hyväksi havaitut rasiat päällystää mieleisellä papreilla noinkin. että sitä on ihminen tyhymä muuten. justiin ajattelin yx päivä kun oli kivan muotonen ja näkönen rasia että jäljentäskö paperille ja mitenhän tälläsen sais tehtyä..no nytpä tiedän mitä sueraavan kerran kivalle rasialle teen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pakkausrasiat ovat valmiiksi taiten mallinnettuja ja niistä saa kivoja kaavoja :)
   Melkeinpä harmittaa, että uusiokäyttöä on niin vähän mietitty.

   Poista
 3. Ihania kuvia! Mahtava idea tuo teerasian päällystäminen, pitääkin matkia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päällystämisessä on se hyvä, että taitokset ovat jo valmiina. Kivan saa kyllä ihan piirtämällä ja taittelemalla, jos kartonki on sopivan tukevaa :)

   Poista
 4. Sateiset terveiset Espanjasta! Kaikkea sä keksitkin, tosi hyvä idea tuo teepuketin päällystäminen, pitääpäs pistää korvan taa jos joskus tarttee nättiä pakettia.. =) Juuri tänään tekaisin pääsiäis-istutuksia, voi huokaus, ei niitä kaikkia jaksa lähteä illalla ulos kantamaan.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kävin kurkistelemassa, mitä sinne eteläiseen naapuriin kuuluu :)

   Poista
 5. Aivan ihastuttavia asetelmia jälleen kerran. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...