8. huhtikuuta 2013

Kevätmielellä.

Pääsiäisloma päättyi tänään ja lapset laitettiin taas koulutielle. Pitkä loma kevään kynnyksellä teki kaikille hyvää. Remonttiin liittyviin suunnitelmiin saatiin uutta puhtia, kun materiaalitilaukset sovittiin toisen tavarantoimittajan kanssa. Melkoista puskemista niiden kanssa on ollutkin, jotta edes jotain on saatu tehdyksi!


Grillikauden alkamista meillä on odotettu ja kohtahan sen aika on ovella. Piharakennuksen huoltotilasta raivataan kesäkeittiölle seinustan verran tilaa. Kaapistoja uusitaan ja hyllytilaa lisätään. Jääkaappi siellä sai jo seurakseen kahvinkeittimen ja astiastokin sinisävyistä täydennystä.


6 kommenttia:

 1. No jopas teillä olikin pitkä pääsiäisloma!
  Kaunista sinisen sävyä, grillikausi voi alkaa!
  Täälläkin jo niin odotellaan lumien sulamista ja pakkasten loppumista, ihan tuskastuttaa jo! Ja varsinkin, kun sain olla pari viikkoa kesässä...

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit mukeissa ja liinoissa!

  VastaaPoista
 3. cool post. very informative. I'm going to bookmark your website and keep checking for new data.
  Thanks and keep posting.

  3D Architectural Rendering

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun teillekkin alkaa pikkuhiljaa hiipiä kunnon kevätilmat, että pääsee puuhastelemaan pihallekkin! =) Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Samat asiat mielessä meilläkin; eli remonttihommia olisi jonossa vaikka muille jakaa ja grillausilmoja odotellessa; onneksi kevät vihdoinkin saapui Alankomaihin :-)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...